Πρωτοσέλιδο της Φωνής
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
Ακούστε Ζωντανά Radio Foninaousis
Νίκου Jumbo

Σάρωσε τα χρυσά μετάλλια ο ΕΟΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αθλητισμός

Από τα 10 στο σύνολο κατέκτησε τα 7

Με την συμβολή του διοργανωτή συλλόγου ΕΟΣ Νάουσας καθώς και την αμέριστη βοήθεια του χιονοδρομικου κέντρου 3-5 πηγάδια πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Fis καθώς και το Κύπελλο Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες του αθλήματος.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η πρωταθλήτρια Μαρία Ντάνου καθώς στο Βαλκανικό κύπελλο κέρδισε ένα  Χρυσό μετάλλιο και ένα Αργυρό και δύο  Χρυσά μετάλλια στο Ελληνικό πρωτάθλημα βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την βαθμολογία της στη διεθνή κατάταξη της Fis.

Οι Νεανιδες Γωγώ Νιμπίτη και Φαίη Γιαννακοβίτη στο Βαλκανικό κύπελλο μοιράστηκαν την Πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα κερδίζοντας τις εντυπώσεις αφού κατέβηκαν εξαιρετικά στη διεθνή κατάταξη της fis σημειώνοντας ατομικά ρεκόρ.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα η Φαίη Γιαννακοβίτη κέρδισε το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο και η συναθλήτριά της Γωγώ Νιμπίτη το χάλκινο και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των παίδων κορασίδων μεγάλοι πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν και τις δύο μέρες οι Στελλίνα Γιαννακοβίτη και Γιώργος Αναστασιαδης κερδίζοντας άνετα και τις δύο μέρες από δύο Χρυσά μετάλλια ο καθένας. 

Στην κατηγορία των Παγκορασιδων η Μάρα Τσιάρκα κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο και η Κατερίνα Βάικου το Χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα. 

Στην ίδια κατηγορία η Λυδία Τσάτσου τερμάτισε στην τέταρτη θέση και η Όλγα Μπιτέρνα στην έκτη θέση. 

Το αγωνιστικό διήμερο έκλεισε με τον αγώνα επίδειξης της προαγωνιστικής κερδίζοντας τις εντυπώσεις αφού και στη συγκεκριμένη κατηγορία ο ΕΟΣ Νάουσας υπερίσχυσε βάζοντας τα θεμέλια για τις μελλοντικές αγωνιστικές κατηγορίες.Διαιτολογικό Γραφείο,Ευαγγελία Κυράνου. Τηλ.23320-25898, 6973-359177

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018
Share |
208 επισκέπτες online

ΧΡΗΣΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS