'Βασιλικότεροι του Βασιλέως'

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 12:46
'Βασιλικότεροι του Βασιλέως'

Της κ. Ευθυμούλας Μπαμπάτση - Τζερεφού

Από την ώρα που ο ΟΣΕ έγινε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αργότερα που- λήθηκε στους Ιταλούς αντί «πινακίου φακής» όλες μας οι κυ- βερνήσεις είναι υπεύθυνες για το κατάντημα της σιδηροδρομικής ραχοκοκαλιάς της Ελλάδας!

Αδιαφορία, ανευθυνότητα, πάρτι εκατομμυρίων στις πλάτες μας και ιδού το αποτέλεσμα...

Τέμπη = έγκλημα

Κάποτε εκτιμήσαμε πολιτικούς, τους στείλαμε στο κοινοβού- λιο για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά μας. Αποδείχθηκαν ανά- ξιοι των προσδοκιών μας και χάθηκαν στην πορεία των δικών τους προσδοκιών. Ξαφνικά βρέθηκαν πάλι στο προσκήνιο! Για να μην χάσουν οφίτσια άλλαξαν πολιτική, κομματική ταυτότητα. Χωρίς ντροπή και «τσίπα» έγιναν παθιασμένοι υποστηρικτές της καινούργιας ιδεολογίας τους!

Εγιναν «Βασιλικότεροι του Βασιλέως» όπως και οι παρατρε- χάμενοί τους, ακολούθησαν την ίδια τακτική.

Βουλευτές του 41% με θράσος, μέσα στη βουλή κουνούν το δάκτυλο στους πονεμένους συγγενείς του τραγικού δυστυχή- ματος των Τεμπών λες και είναι αντίπαλοί τους. Κουράστηκαν λένε από τις ίδιες συζητήσεις.

Με νύχια και με δόντια προσπαθούσαν να προστατεύσουν έναν «τόσο μικρό Καραμανλή». Γιατί αν ήταν «μεγάλος» o ίδιος θα σταματούσε το χειροκρότημα στη βουλή!

∆εν επιτρέπεται γυναίκες μάνες να μιλούν με υποτιμητικό λόγο για τη γυναίκα μάνα που δίνει αγώνα με ανήμερα θηριά για τιμωρία ενόχων! Σκοτώθηκαν τα παιδιά τους!!! Ας έρθουμε για λίγο στη θέση τους.

Για την «Ανάσταση νεκρών» προσδοκούμε απόδοση δικαιο- σύνη! Αυτός θα είναι ο στόχος μας και θα παλεύουμε για αυτόν! Στείλαμε τις υπογραφές μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζη- τώντας άρση ασυλίας των πολιτικών μας. Αυτό είναι δικαίωμα της δικής μας ζωής και όχι της δικής τους που κανονίζουν τα πάντα με νόμους να βρίσκονται στο απυρόβλητο!

Μαρία Καρυστιαννού θα είμαστε μαζί σας μέχρι το τέλος! Αυτός ο πόνος είναι ασύλληπτος και πιο πολύ πονάει το άδικο! Μακάρι να μην γινότανε ποτέ αυτό! Να μην σπάραζαν μάνες να μην θρηνούσαν οικογένειες όπως ακόμα θρηνούν οι συγγε- νείς των νεκρών στο Μάτι. Μήπως εκεί αποδόθηκε δικαιοσύνη; Θα τους ξαναδούμε στα ψηφοδέλτια! Τον Ιούνιο έχουμε εκλο- γές: Τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοικτά. Αν δεν στείλουμε άξιους εκπροσώπους στην Ευρώπη θα συνεχίσουμε να ψυθιρί-

ζουμε από ντροπή δική μας το...

Και ακαρτέρει και ακαρτέρει φιλελεύθερη λαλιά
ένα εκτύπα τ ́άλλο χέρι από την απελπισιά

∆ιονύσης Σολωμός , Εθνικός Υμνος