'ΠΛΟΥΣΙΑ΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 'ΝΑΟΥΣΑ'

Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 09:11
'ΠΛΟΥΣΙΑ΄ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 'ΝΑΟΥΣΑ'

Ένα δεκαπενθήμερο γεμάτο αγωνιστική δράση για την Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ» ήταν αυτό που μας πέρασε, με το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας να συμμετέχει στο Διεθνές meeting Ιβανώφεια που διοργάνωσε ο Ηρακλής στη Θεσσαλονίκη, με τους επίλεκτους αθλητές της Κ.Α.Ν. να συμμετέχουν στην 2η προπονητική συνάντηση επιλέκτων της Κ.Ο.Ε. στα Ιωάννινα και με τα τμήματα των Μίνι και των ακαδημιών να συμμετέχουν στην εαρινή γιορτή των «Κ.Α.Ν»ονιών που διοργάνωσε η Κ.Α.Ν. στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας.

Συγκεκριμένα στα Ιβανώφεια, μια διοργάνωση με περισσότερους από 700 αθλητές από διάφορες χώρες, η Κ.Α.Ν. συμμετείχε με 13 αθλητές-τριες οι οποίοι πέτυχαν πολλά νέα ατομικά ρεκόρ, όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και κατέκτησαν 8 μετάλλια (3 ασημένια, 5 χάλκινα).

Μαυρίδου 2η 50 πρόσθιο, 3η 50 πετ Κορ• Τύμη:2η 200 ελ, 3η 100 ελ (ρεκορ ομάδας), 3η 200 πετ Παγκ ΑΒ• Φραγγόπουλος: 2ος 100 ύπτιο Παμπ ΑΒ
• Σαμαράς: 3ος 100 ελ, 3ος 200 ελ Ανδ (ρεκόρ ομάδας)
Επίσης πολύ καλές επιδόσεις στους τελικούς πέτυχαν και οι αθλητές: Σταυρίδης , Ασιατίδης, Σιαπανίδης, Σιπητάνος, Ιωαννίδου, Μπούκτση, Μπάτση, Γιτοπούλου, Μουρατίδης Α.

Στην 2η προπονητική συνάντηση επίλεκτων της ΚΟΕ που διεξήχθη στα Ιωάννινα συμμετείχαν οι 3 αθλήτριες του συλλόγου μας που έχουν ενταχθεί στο αντίστοιχο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, η Γιτοπούλου Παναγιώτα, η Τύμη Κατερίνα και η Σεριάδου Αρετή έλαβαν μέρος σε 3 προπονήσεις με τους επίλεκτους αθλητές όλης της Δυτικής Μακεδονίας, υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών αποκτώντας νέες γνώσεις και εμπειρίες.

Στην εαρινή γιορτή των «ΚΑΝ»ονιών που διοργάνωσε η Κ.Α.Ν. την Κυριακή 31 Μαρτίου στο δημοτικό κολυμβητήριο της Νάουσας, συμμετείχαν περισσότεροι από 120 αθλητές-τριες ακαδημιών και Μίνι της Νάουσας , του Μακεδονικού και του Ο.Φ. Θεσσαλονίκης. Σκοπός της κολυμβητικής αυτής γιορτής ήταν η επίδειξη των ικανοτήτων των μικρών αθλητών και της προόδου τους. Βέβαια από τη γιορτή, εκτός από τις αθλητικές επιδείξεις, δεν έλειψαν και τα παιχνίδια, μοιράζοντας πολύ χαρά και διασκέδαση στα παιδιά αλλά και τους γονείς που γέμισαν ακόμα μια φορά το κολυμβητήριο της πόλης μας.

Το Δ.Σ. της Κ.Α. “ΝΑΟΥΣΑ” , ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Νάουσας για την ευγενική παραχώρηση του κολυμβητηρίου για την διεξαγωγή της Εαρινής Γιορτής των “Κ.Α.Ν.” ονιών, καθώς και όσους με χαρά εργάστηκαν και συμμετείχαν σε αυτήν.