'ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ' ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 11:14
'ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ'  ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ  ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Η Φωνή Ναούσης και το www.foninaousis.gr  θα κληρώσουν 10 διπλά εισιτήρια! Συμμετέχετε στο διαγωνισμό με like και share της είδησης 

Η εταιρεία θεατρικών παραγωγών 'Μέθεξις', παρουσιάζει φέτος το καλοκαίρι σε μια μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα τη “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων” του ΑΡΚΑ.

Στην πόλη μας θα απολαύσουμε την παράσταση την Παρασκευή στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο. Οι ήρωες του ΑΡΚΑ, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, ξεπηδούν μέσα από τις σελίδες των κόμικς και ζωντανεύουν μ’ ένα μεγάλο θίασο σύγχρονων πρωταγωνιστών.

Το Θανάση Βισκαδουράκη, τη Σοφία Βογιατζάκη, την πληθωρική εμφάνιση του Γιώργου Γαλίτη τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, το Χρήστο Τριπόδη, Γιώργο Χατζή, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Αλέξη Βιδαλάκη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά. Η “Ζωή Μετά”, ο “Ισοβίτης”, οι “Χαμηλές Πτήσεις”, ο “Καστράτο”, το “Μαλλί με Μαλλί” πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”, που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου.

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Γιώργος Γαλίτης, Μάρα Δαρμουσλή, Κατερίνα Θεοχάρη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Γιώργος Χατζής.

Χορηγός επικοινωνίας η “Φωνή Ναούσης” και η ιστοσελίδα μας www.foninaousis.gr.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό των 10 διπλών εισιτηρίων κάνετε like και share την είδηση στο facebook. Ο διαγωνισμός θα ισχύει μέχρι την παρασκευή 11 π.μ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο προσωπικό τους προφίλ.