Ζαφειράκης Νάουσας Handball: Ο Πέτρος Βαφειάδης από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα μας

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 09:32
Ζαφειράκης Νάουσας Handball: Ο Πέτρος Βαφειάδης από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα μας
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον ερχομό του έμπειρου αθλητή Πέτρου Βαφείδη από την ομάδα του ΠΑΟΚ στον Ζαφειράκη Νάουσας. Μετά από έντονο ενδιαφέρον της ομάδας μας για την απόκτηση του, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και από τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Πέτρος θα φορά τη φανέλα του Ζαφειράκη, στην προσπάθεια της διοίκησης για μια ακόμη πιο επιτυχημένη πορεία στην Handball Premier.
O Πέτρος Βαφειδης είναι γεννημένος το 1996 και αγωνίζεται ως πίβοτ. Για 12 χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του Αερωπού Έδεσσας, ενώ συμμετείχε στην Εθνική ομάδα Ελλάδος εφήβων και νέων. Με την ομάδα του Αερωπού συμμετείχε σε ευρωπαϊκούς αγώνες, ενώ πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Αναφερόμενος ο ίδιος στην έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα της πόλης μας δήλωσε: "Ειμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που την νέα χρονια θα ανήκω στην οικογένεια του Ζαφειράκη. Ερχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εμένα. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά δίχως προβλήματα τραυματισμών και να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται ."
Πέτρο καλώς όρισες στην ομάδα μας!