Ύστατη έκκληση για τον Γρηγ. Βλασιάδη. Πρέπει να συγκεντρωθεί και το υπόλοιπο ποσό για να τον χειρουργήσουν σε λίγες ημέρες στο Αννόβερο

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 11:23
Ύστατη έκκληση για τον Γρηγ. Βλασιάδη. Πρέπει να συγκεντρωθεί και το υπόλοιπο ποσό για να τον χειρουργήσουν σε λίγες ημέρες στο Αννόβερο

Ύστατη έκκληση για τη συγκέντρωση και του υπόλοιπου ποσού που απαιτείται για τον Γρηγόρη Βλασιάδη, καθώς η εξειδικευμένη νευρολογική κλινική στο Αννόβερο  δεν τον χειρουργεί εάν δεν καλυφθούν προκαταβολικά όλα τα έξοδα της εγχείρησης και της νοσηλείας του!

Ήδη η επέμβαση αναβλήθηκε μία φορά και πρέιπει πάσει θυσία να μην αναβληθεί και για δεύτερη διότι τα χρονικά περιθώρια εξαντλούνται. 

Η εγχείρηση επαναπροσδιορίστηκε για τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής, χάρη στη βοήθεια  και τη στήριξη  κυρίως του απλού κόσμου, έχουν συγκεντρωθεί περίπου 50.000 ευρώ, ενώ  υπολείπονται άλλα 20.000 ευρώ. Όλοι μαζί μπορούμε!!! Ο Γρηγόρης στο μόνο που εναποθέτει τις ελπίδες του είναι στην αφαίρεση του όγκου από το κεφάλι του χωρίς χρονοτριβή.  

Απευθυνόμαστε στα φιλάνθρωπινα αισθήματα του κόσμου, στην εκκλησία, στους πολιτικούς, στους φορείς, στις επιχειρήσεις: Στηρίξτε τον Γρηγόρη για να βγει νικητής και από από αυτή την  δοκιμασία. 

Κουμπαράδες έχουν στηθεί σε πολλά καταστήματα,  καφέ και περίπτερα στη Νάουσα και τον Κοπανό, ενώ υπάρχει και ο εξής ειδικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς : 

IBAN: GR0401722430005243086604556 

BIC: PIRBGRAA