Υψηλού επιπέδου αγώνας τρεξίματος και σκοποβολής από τον ΕΟΣ Νάουσας στο άλσος του Αγ. Νικολάου

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 09:51
Υψηλού επιπέδου αγώνας τρεξίματος και σκοποβολής  από τον ΕΟΣ Νάουσας στο άλσος του Αγ. Νικολάου

Ένας πολύ όμορφος, πρωτότυπος και άρτια οργανωμένος αγώνας διεξήχθη την Κυριακή στο Άλσος του Αγίου Νικολάου από τον Χιονοδρομικό Σύλλογο της πόλης μας, ΕΟΣ Νάουσας.

Ο αγώνας περιλάμβανε τρέξιμο σε συνδυασμό με σκοποβολή με όπλο laser, με στόχο την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών, αποδεικνύοντας την πολυποίκιλη δραστηριότητα του τμήματος δρόμων αντοχής ακόμα και σε περιόδους χωρίς χιόνι. Οι συμμετέχοντες που ήταν αποκλειστικά παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου επέδειξαν πολύ έντονα το πάθος τους κατά την διάρκεια του αγώνα, πράγμα το οποίο προκάλεσε και το ενδιαφέρον των θεατών.

Ο ΕΟΣ Νάουσας απέδειξε για μια ακόμη φορά την ικανότητά του να διοργανώνει άψογα ακόμη και σύνθετους αγώνες σαν αυτόν. Αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή πολλών  ακόμα εθελοντών συμπολιτών μας.

Στον αγώνα διακρίθηκαν τα παρακάτω παιδιά.

ΠΑΙΔΕΣ

5ος Παρίσης Ευάγγελος 6ος Κουτσογιάννης Γιάννης

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

2η Τσιάρκα Γεωργία 3η Τσιάτσιου Λυδία 5η Παπαγιαννοπούλου Ευαγγελία 6η Βάικου Δάφνη

Παμπαίδες

4ος Παρίσης Ιωάννης 5ος Παπαγιαννόπουλος Ειρηναίος 6οςΓαλανός Αχιλλέας

Παγκορασίδες

5η Τασιούκα Θέλια 6η Πίπιλα Ανθένια

Συμμετείχαν επίσης οι: Ρούκαλης Περικλής, Παπαγιαννόπουλος Γιάννης, Κολτσιάκης Διαμαντής,  Καρατρούπκος Ιάσων, Ίτσιος Ραφαήλ-Άγγελος,  Βάικου Κατερίνα, Μπιλιούρη Νεφέλη,  Ίτσιου Μαρία,  Πίπιλα Μαρία,  Κουτσογιάννη Ελένη,  Γκίλτση Κωνσταντίνα,  Τόσιου Καλλιόπη,  Πέκαλη Ανδρομάχη,  Πέκαλη Χρυσή,  Ανθοπούλου Άλκηστις,  Τόσιος Κωνσταντίνος,  Παρίσης Νικόλαος,  Αραμπατζής Σταύρος,  Τασιούκας Νικόλαος,  Ρακιτζής Ιάσονας,  Ρακιτζή Άρτεμις,  Σουρλάμτα Ελένη,  Αλαφίνα Καλυψώ.