Υποβιβάστηκε στο τοπικό η Βέροια!

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 10:54
Υποβιβάστηκε στο τοπικό η Βέροια!

Από τα "σαλόνια της Superleague που βρισκόταν μέχρι πέρυσι, στα... αλώνια των τοπικών πρωταθλημάτων! Όπως ανακοίνωσε το πειθαρχικό όργανο της Football League, η "βασίλισσα του βορρά" υποβιβάστηκε  την κατώτερη κατηγορία απ’ αυτή που θα υποβιβαζόταν σε περίπτωση αγωνιστικού υποβιβασμού (αποσύρθηκε μεσούσης της περασμένης σεζόν), δηλαδή στο Α' τοπικό Ημαθίας και μάλιστα με -6 βαθμούς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:
ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ερήμην των εγκαλουμένων 1) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και 2) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (Πρόεδρο & Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ).

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς, πειθαρχική παράβαση.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην μεν εγκαλουμένη ΠΑΕ i) άμεσο υποβιβασμό της στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής που θα υποβιβαζόταν σε περίπτωση αγωνιστικού υποβιβασμού, ii) αφαίρεση 6 βαθμών απο το πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα μετάσχει, iii) χρηματική ποινή (100.000 χ 2/5=) 40.000€ και iv) απώλεια όλων των απο την ημέρα αποχώρησής της και έως τη λήξη της διοργάνωσης αγώνων, οι οποίοι θεωρείται ότι έχουν κερδηθεί απο τις αντίπαλες ομάδες με σκόρ 3 – 0 και υπολογίζονται για την έκτιση ποινών μόνο των αντίπαλων ομάδων, στον δε Πρόεδρο και Μεγαλομέτοχο αυτής, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, χρηματική ποινή (100.000 χ 2/5=) 40.000€».

Share |

Σχόλια χρηστών

Δεν υπάρχουν σχόλια. Συνδεθείτε για να σχολιάσετε το άρθρο.