Υποτροφίες σπουδών από την Αγαθοεργό Αδελφότητα Κυριών Νάουσας

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 09:09
Υποτροφίες σπουδών από την Αγαθοεργό  Αδελφότητα Κυριών Νάουσας

Μπροστά στην είσοδο των γραφείων  της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κυριών Νάουσας,  παραδόθηκαν την Τρίτη οι υποτροφίες προπτυχιακών σπουδών  στους  5 φοιτητές που διακρίθηκαν για την εισαγωγή τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια της χώρας μας  κατά την σχολική χρονιά  2020.

Παίρνοντας όλα τα απαραίτητα  μέτρα προφύλαξης  και παρά τις πολύ δύσκολες μέρες που διανύουμε η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας πιστή στο ιερό καθήκον της στην συμπαράσταση των οικογενειών και την ενίσχυση των σπουδών των φοιτητών  σε μια λιτή και σιωπηλή τελετή, αθόρυβα και διακριτικά ολοκλήρωσε το χρέος της απέναντι στην πρόοδο της νεολαίας. Η Πρόεδρος κυρία  Βίκυ Σμυρλή – Δεληχρήστουευχήθηκε καλές σπουδές και δύναμη στην επίτευξη των ονείρων τους . Οι μαθητές που επιλέχθηκαν αποτελούν  μέλη πολύτεκνων οικογενειών και διακρίθηκαν για το ήθος, την άριστη διαγωγή  και την πρωτιά τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην  Πρώτη των Πρώτων   Στεφανία – Ειρήνη    Χατζηστυλλή του Κυριάκου και της Ελένης  που αρίστευσε και πρώτευσε μεταξύ   των μαθητών των Λυκείων της Νάουσας και του Νομού μας. Πρώτευσε στην εισαγωγή της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατάλαβε την 2ηθέση στις Πανελλαδικές εξετάσεις  στην χώρα μας  . Μια  ξεχωριστή διάκριση που αντανακλά την δυναμική πρόοδο της νεολαίας της  πόλη μας .

Τις υποτροφίες σπουδών παρέδωσαν η Πρόεδρος , η αντιπρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου . Οι φοιτητές που διακρίθηκαν είναι:

1) Στεφανία – Ειρήνη Χατζηστυλλή του Κυριάκου και της Ελένης : 1η στο τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

2)  Νικολέτα Θεοδωροπούλου του Γρηγορίου και της Πετρούλας  : Σχολή  Γραφιστικής Πανεπιστημίου Κέρκυρας.

3) Αντιγόνη Νάτσιου του Αθανασίου και της Μαρίας  : Σχολή Μαθηματικών Πανεπιστημίου Αιγαίου.

4) Θωμάς Τσαρνούχας  του Γεωργίου και της Μαρίας  : Σχολή Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

5) Σουλτάνα Τσίτση του Λεωνίδα και της Χριστίνας :  Μηχανικών Περιβάλλοντος της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.