Yπογράφηκε από τη ΔΕΥΑΝ η σύμβαση 'Αναβάθμισης υδρευτικών υποδομών Δήμου Νάουσας'(Τηλεμετρία)

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 17:03
Yπογράφηκε από τη ΔΕΥΑΝ η σύμβαση 'Αναβάθμισης υδρευτικών υποδομών Δήμου Νάουσας'(Τηλεμετρία)

Χθες  Πέμπτη 25 Ιουνίου  υπογράφηκε η σύμβαση της "Αναβάθμισης υδρευτικών υποδομών Δήμου Νάουσας" (Τηλεμετρίας) από το πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Τασιώνα Γεώργιο και την ανάδοχο εταιρεία ΑΒΒ , παρουσία του δημάρχου Νάουσας κ. Νικολάου Καρανικόλα.

Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφηκε προβλέπεται η προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για τη δημιουργία έξι Τοπικών Σταθμών Ελέγχου σε υφιστάμενες υποδομές του δικτύου με χρήση προγραμματιζόμενων λογικών ελεγκτών, τηλεμετρικώνκαταγραφικών, διατάξεων παρακολούθησης φυσικοχημικών παραμέτρων νερού,διατάξεων ρύθμισης στροφών κινητήρων , λοιπά μετρητικά όργανα και παρελκόμενο εξοπλισμό. Επίσης προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη δημιουργία δέκα Σταθμών Ελέγχου Παροχής – Πίεσης (5 Σταθμούς μέτρησης πίεσης και 5 Σταθμούς μέτρησης παροχής και πίεσης) σε επιλεγμένες θέσεις του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Πόλης της Νάουσας και προμήθεια Φορητών Σταθμών Ελέγχου Διαρροών. Προμήθεια και εγκατάσταση Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου ο οποίος θα περιλαμβάνει επεκτάσιμο εξοπλισμό, επικοινωνίες και τα λογισμικά.

Η ΔΕΥΑΝ αλλάζει σελίδα με καινοτόμο εξοπλισμό και γίνεται το πρώτο ουσιαστικό εκσυγχρονιστικό βήμα δημιουργώντας τον βασικό κορμό για τον έλεγχο των δικτύων αλλά και για μελλοντικές αναβαθμίσεις.