Υπέροχο και το 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το 'Ωδείο Ναούσης'. Βίντεο

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019
Υπέροχο και το 8ο Χορωδιακό Φεστιβάλ  που διοργάνωσε το 'Ωδείο Ναούσης'. Βίντεο

Ενα ακόμα υπέροχο Χορωδιακό Φεστιβάλ, μας χάρισε το Μουσικό Σωματείο 'Ωδείο Ναούσης' το περασμένο Σάββατο στο κατάμεστο από κόσμο Δημ. Θέατρο και υπό την αιγίδα του Δήμου μας.

Ηταν ενταγμένο στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Νάουσας από τον Τουρκικό ζυγό και συμμετείχαν η Μικτή Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Βέροιας, η «VOCAL»- Φωνητικό σύνολο Πάτρας, η Κερκυραίικη Χορωδία Λάρισας, η Χορωδία του Συλλόγου Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας -Θράκης με έδρα την Αλεξανδρούπολη και η Μικτή Χορωδία και Μαντολινάτα του “ Ωδείου Ναούσης” που έκλεισε και το πρόγραμμα, οι οποίες μας “ταξίδεψαν” σε μελωδίες γνωστές και αγαπημένες.

Προλόγησε ο πρόεδρος κ. Τσίτσης ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευχαρίστησε την πρώην δημ αρχή γαι τη στήριξή της, την νυν που είναι και αυτή στο πλευρό του Σωματείου και τις χορωδίες για τη συμμετοχή τους, ενώ το πρόγραμμα παρουσίασε και πάλι ο κ. Κώστας Βαρβέρης. Χαιρετισμό απύθυνε ο δήμαρχος κ. Καρανικόλας, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Περισσότερα στη "Φωνή".