Yπέροχο αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στο κατάμεστο Δημ Θέατρο Νάουσας. Βίντεο από το μουσικό μέρος

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 11:04
Yπέροχο αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στο κατάμεστο Δημ Θέατρο Νάουσας. Βίντεο από το μουσικό μέρος

Ένα υπέροχο αφιέρωμα στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή απόλαυσαν όσοι προσήλθαν  το Σάββατο στο Δημ Θέατρο Νάουσας, το οποίο γέμισε ασφυκτικά.  

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο πρώην δήμαρχος   κ.  Καραμπατζός, πρωτεργάτης και 'ψυχή' της διοργάνωσης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος κ.  Καρανικόλας.

Ακολούθησε η παρουσίαση του πρόσφατα εκδοθέντος βιβλίου «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω...», του συγγραφέα, αρθρογράφου, ραδιοφωνικού παραγωγού και μουσικού ερευνητή της ελληνικής μουσικής, Θανάση Γιώγλου. Για το βιβλίο μίλησαν οι Αναστάσιος Καραμπατζός, Κώστας Καλδάρας, Αιμιλία Κουγιουμτζή και ο ίδιος ο συγγραφέας, ενώ ο μικρός Βασίλης Τσαρνούχας διάβασε λόγια σπουδαίων ανδρών για τον Σταύρο Κουγιουμτζή.

Στη συνέχεια μουσική μαγεία  με την ορχήστρα της Νάουσας «ΧΡΩΜΑΤΑ & ΝΟΤΕΣ». Συμμετείχαν οι  Νίκος Ζιαμπάκας-τραγούδι, Μαίρη Δούτση-τραγούδι, Νίκος Παπαδόπουλος-μπουζούκι, Δημήτρης Δούτσης-μπουζούκι, Κώστας Μητσιάνης-φυσαρμόνικα, Σπύρος Κούρκουλος-κιθάρα, Μάκης Πατόπουλος-ακορντεόν, Πέτρος Μπόλας-κρουστά, Κώστας Διαμαντής-ντράμς, οι οποίοι και  καταχειροκροτήθηκαν. Σε ένα τραγούδι και ο Αναστ. Καραμπατζός, ο οποίος έδειξε και αυτή την πτυχή του. 

Περισσότερα στη ΄Φωνή