Υπέροχη συναυλία ορόσημο του Ωδείου Ναούσης για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο παρουσία του. Βίντεο

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 20:05
Υπέροχη συναυλία ορόσημο του Ωδείου Ναούσης για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλο παρουσία του. Βίντεο

Το Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης» σε συνδιοργάνωση με το Δήμο, τίμησε το Σάββατο το βράδυ  τον σπουδαίο  μουσικοσυνθέτη Ηλία Ανδριόπουλου, με μια υπέροχη συναυλία-ορόσημο στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο, παρουσία αυτού του σπουδαίου  δημιουργού και  εκπροσώπου του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού και της μουσικοποιημένης ποίησης.

Τους παρευρισκομενους καλωσόρισε η πρόεδρος του Ωδείου κα Εύη Παρόλα, η οποία αναφέρθηκε στο μεγάλο δημιουργό, στον οποίο ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης,  απένειμε τιμητική πλακέτα.

Στη συνέχεια η χορωδία και μαντολινάτα μας. εμήνευσε άψογα γνωστά και αγαπημένα έργα του μουσικοσυνθέτη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Δημ Παρόλα, ο οποίος έκανε και την ενορχήστρωση και εναρμόνιση των τραγουδιών.

Στο τραγούδι η Θεοδώρα Μπάκα,, που μάγεψε το  κοινό. και η δικιά μας Μαίρη Δούτση, που έδειξε για άλλη μια φορά τις φωνητικές της ικανότητες. Εξαιρετιοί και οι άντρες χορωδοί που τραγούδησαν σόλο. Ο Αντώνης Μόρφης, ο Αντώνης Πολύζος, ο Θωμάς Μπιγκάνος και  ο Χρήστος Τσίτσης!

Ολοι οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν, ενώ συγκινητική η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ο σπουδαίος δημιουργός και τραγούδησε μαζί με τους σολίστ και  τους χορωδούς.

Πολλά μπράβο σε όλους τους

Περισσότερα στη "Φωνή"