Βίντεο: Έθαψε ζωντανή την 79χρονη μητέρα του και την βρήκαν 3 μέρες μετά - Η στιγμή της διάσωσης

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020 11:50
Βίντεο: Έθαψε ζωντανή την 79χρονη μητέρα του και την βρήκαν 3 μέρες μετά - Η στιγμή της διάσωσης

Συνελήφθη ένας άνδρας στην Κίνα, ο οποίος φέρεται να έθαψε την 79χρονη παράλυτη μητέρα του, ζωντανή, σε εγκαταλειμμένο τάφο.

Η αστυνομία στην επαρχία Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας, σύμφωνα με το Sky News, έσωσε τη γυναίκα, αφού είχε μείνει θαμμένη στο νεκροταφείο χωρίς φαγητό ή νερό για τρεις ημέρες.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει την συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης της γυναίκας, καλυμμένη με λάσπη, αφού πρώτα εντόπισαν το που βρίσκεται.

Αυτή που ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της 79χρονης, ήταν η νύφη της η οποία πρόσεξε ότι έλειπε. Σύμφωνα με δηλώσεις της, ο άντρας της, Μα, πήγε μια βόλτα με την μητέρα του το Σάββατο το πρωί αλλά η 79χρονη δεν επέστρεψε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μά είχε στείλει τη μητέρα του για να μείνει με συγγενείς, αλλά η σύζυγός του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την εξαφάνισή της και ο 58χρονος κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ομολόγησε ότι είχε θάψει τη μητέρα του σε έναν ερημικό τάφο, νότια της κομητείας Jingbian, σύμφωνα με επίσημη δήλωση της αστυνομίας.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο, μπορούσαν να ακούσουν αμυδρά μια κραυγή για βοήθεια. Βρήκαν το νεκροταφείο και κατάφεραν να εντοπίσουν και την άτυχη γυναίκα.

Η 79χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για θεραπεία όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση.

Share |