Τρεις νίκες και μία ήττα για τις ομάδες μας

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 09:10
Τρεις νίκες και μία ήττα για τις ομάδες μας

Η ανδρική ομάδα μας το περασμένο Σάββατο έχασε στην Σκύδρα από την τοπική ομάδα με σκορ 62-57 σε ένα πραγματικό ντέρμπι. Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε την ομάδα μας να χάνει με σκορ 12-0 και να κλείνει το πρώτο δεκάλεπτο με επτά πόντους διαφορά. Όλο το υπόλοιπο παιχνίδι πήγε πόντο πόντο και στο τέλος βρήκε την ομάδα της Σκύδρας νικήτρια.

 Η εφηβική ομάδα την Κυριακή κάνοντας επίδειξη δύναμης νίκησε τον αήττητο μέχρι σήμερα και διεκδικητή του τίτλου Άθλου Αλεξάνδρειας μέσα στην έδρα του με σκορ 45-63.

Ο ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δεν έχασε σε κανένα σημείο του το προβάδισμα. Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και απέδειξαν ότι δίκαια θεωρούνται ως μια από τις καλύτερες ηλικιακές ομάδες που έχει βγάλει το Ναουσαίικο μπάσκετ. 

Οι ομάδες μίνι αγωνίστηκαν στην Αλεξάνδρεια η ομάδα του Βασίλη Τσακίρη και κέρδισαν τον τοπικό  ΓΑΣ με σκορ 41-63 και η ομάδα του Ηρακλή Τούφα στα Γιαννιτσά κερδίζοντας τον Ίκαρο με σκορ 41-75 μένοντας αήττητη και παίζοντας ωραίο μπάσκετ.

Η δουλειά που γίνετε στις ακαδημίες της ομάδας μας επιβραβεύονται με την επιλογή της ομάδας των 2007 να συμμετάσχουν στις καλύτερες 22 ομάδες της Ελλάδας, με αντιπάλους ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ , ο Άρης , Προμηθέας Πατρών και άλλες, στο τουρνουά που θα γίνει στην Πάτρα το Πάσχα. Ο Ζαφειράκης θα είναι ο εκπρόσωπος της κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσης στις κλήσεις του περιφερειακού προπονητή  κ. Χατζηιωάννου, για την προπόνηση της ομάδας της κεντροδυτικής Μακεδονίας έχει κληθεί και ο Βασίλης Πουρλίδας.