Τουρνουά Χαντ Μπωλ στη Νάουσα για τα 40 χρόνια της Ελληνικής Χειροσφαίρισης

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 11:11
Τουρνουά Χαντ Μπωλ στη Νάουσα για τα 40 χρόνια της Ελληνικής Χειροσφαίρισης

Ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή

Στα πλαίσια των 40 χρόνων της Ελληνικής χειροσφαίρησης πραγματοποιείται από χθες Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή, τουρνουά Χαντ Μπωλ στο ΔΑΚ Νάουσας με την συμμετοχή του Ζαφειράκη, της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας και του Φίλιππου Βέροιας.

Οι ομάδες χάντ μπωλ ανδρών (Α2 εθνική κατηγορία), παίδων και παμπαίδων Α΄ (πρωταθλήματα υποδομών ΤΕΧΠ)της Ακαδημίας των Σπορ θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας. Το ειδικό τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Νάουσας και το συνδιοργανώνουν μαζί με τον τοπικό σύλλογο του Ζαφειράκη και τους προπονητές ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ, κ. Χρήστο Δεληχρήστο (Δυτ. Μακεδονίας) και κ. Γιάννη Παπαγιαννόπουλο (Πελοποννήσου- Λουτρακίου). Μέσω αυτής της διοργάνωσης οι ομάδες των δύο προπονητών θα βρεθούν για 1η φορά αντίπαλες αγωνιστικά μιας και αγωνίζονται σε διαφορετικές ενώσεις. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Χθές Παρασκευή. 19.30: Ζαφειράκης – Ακαδημία των Σπορ (Παίδων -Παμπαίδων Α΄). 21.00: Ζαφειράκης – Ακαδημία των Σπορ (Ανδρών).

Σήμερα Σάββατο. 11.30: Ζαφειράκης – Ακαδημία των Σπορ (Παίδων -Παμπαίδων Α΄). 3.30: Φίλιππος Βέροιας – Ακαδημία των Σπορ (Ανδρών) (ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑ).

Αύριο Κυριακή ΔΑΚ Νάουσας: 10.00: Ζαφειράκης– Ακαδημία των Σπορ (Παίδων -Παμπαίδων Α΄). 11.30: Ζαφειράκης Νάουσας – Ακαδημία των Σπορ (Ανδρών).

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε ο Ζαφειράκης το Σάββατο στη Θεσ/νίκη.

Σε έναν αγώνα όπου δεν κρατήθηκε σκορ, η ομάδα μας επικράτησε του Άρη Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα, προηγήθηκε φιλικός αγώνας για τα τμήματα υποδομής του Ζαφειράκη με το αντίστοιχο τμήμα του Άρη. Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Α2 του ομίλου μας στον οποίο συμμετέχουν 9 ομάδες ενώ υπάρχει και η 10η η οποία δεν έχει ορισθεί.

Την πρώτη αγωνιστική που ξεκινάει στις 19 Οκτωβρίου η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με τις «Ελπίδες Αμυνταίου».