Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 11:15
Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας  επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας

Συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Βασιλείου και Αδαμίδη

Θέματα υποδομών (δίκτυο ύδρευσης, οδικό δίκτυο κ.ά) και βελτιωτικών παρεμβάσεων σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, ακινήτων που ανήκουν στον Δήμο καθώς και σχεδιασμού πολιτιστικών δράσεων ήταν τα κύρια ζητήματα που συζητήθηκαν στις συναντήσεις, που είχε την Τετάρτη, ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας στις Τοπικές Κοινότητες Στενημάχου, Μονοσπίτων και Κοπανού, παρουσία και των Αντιδημάρχων Βασιλείου και Αδαμίδη.

Οι επικεφαλής των Τοπικών Κοινοτήτων Γιώργος Σαρακατσιάνος  (Στενήμαχος),  Δημήτρης Παπαπαδάκης (Μονόσπιτα)  και Βασίλης Χαβιαρόπουλος (Κοπανός) και  οι δημότες που συμμετείχαν στις συναντήσεις στο πλαίσιο της «Ώρας του Δημάρχου» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά με τον Δήμαρχο προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να καταθέσουν τις  προτάσεις για μια σειρά ζητημάτων.

Ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων, τόνισε  πως στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να υπάρξει διαρκής συνεργασία με τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων και διαβεβαίωσε πως οι συναντήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον με στόχο την επίλυση προβλημάτων.

Share |