ΤΟΛΚΑΣ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΩΣ ΕΔΩ! - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 21:57
ΤΟΛΚΑΣ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑ: ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΩΣ ΕΔΩ! - ΒΙΝΤΕΟ

Καυστικός ο Υπ.Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άγγελος Τόλκας κατά τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε πριν από λίγο στο κατάμεστο ΝΕΟΝ. 

Στράφηκε κατά της κυβέρνησης στη σύντομη ομιλία του κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων και όχι τον πολλών. Χαρακτήρισε αποτυχημένη την επίσκεψή του στη Νάουσα, στην ύστατη προσπάθεια που καταβάλει η Ν.Δ. να αλλάξει το εις βάρος της κλίμα και δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νάουσα είναι μπροστά όπως και πιθανόν και στο Νομό Ημαθίας. 

Αντέκρουσε τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στη Μεγ. Αλεξάνδρου, εστιάζοντας στα 300 εκ. ευρώ που υποτίθεται ότι έδωσε στους αγρότες της Ημαθίας και της Πέλλας, τα οποία αν τα διαιρέσει κανείς με το σύνολο των αγροτών στους 2 Νομούς θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι έλαβε ο καθένας 50.000 ευρώ! Ποσό εξωφρενικό όπως είπε ο κ. Τόλκας και το οποίο φυσικά δεν δόθηκε ποτέ, καθώς αν δίνονταν οι αγρότες μας δεν θα ήταν απελπισμένοι και απογοητευμένοι. 

Ο κ. Τόλκας υπογράμμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Νάουσα δεν είπε κουβέντα για τα 10 εκ. ευρώ ενίσχυσης του χιονοδρομικού και έδωσε έτσι από μόνος του ο Πρωθυπουργός της απάντηση ότι αυτό το ποσό δεν θα δοθεί ποτέ για τα 3-5 πηγάδια. 

Κάλεσε στο τέλος τους πολίτες να στηρίξουν και να ενισχύσουν το ΣΥΡΙΖΑ για να τελειώνουμε όπως χαρακτηριστικά είπε με αυτήν την αποτυχημένη κυβέρνηση-μαφία που παρακολουθεί υποκλέπτοντας τους πάντες, ακόμα και τους ίδιους τους βουλευτές της για να ελέγχει την εξουσία. 

Ο ίδιος υποσχέθηκε ότι όποια θέση και να έχει μετά τις εκλογές δεν θα σταματήσει ποτέ να μάχεται για το δίκαιο των πολιτών! 

Παρακολουθήστε αποσπάσματα από την ομιλία του κ. Τόλκα στο βίντεό μας.