Το βιογραφικό της Ελένης Αχτίδα: Υποψ. Δημ. Σύμβουλος με το συνδυασμό 'ΕΝΑ ΜΑΖΙ' του Νικ. Καρανικόλα

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 17:53
Το βιογραφικό της Ελένης Αχτίδα: Υποψ. Δημ. Σύμβουλος  με το συνδυασμό 'ΕΝΑ ΜΑΖΙ'  του Νικ. Καρανικόλα

ΕΛΕΝΗ ΑΧΤΙΔΑ

Υποψ. Δημ. Σύμβουλος

με το συνδυασμό “ΕΝΑ ΜΑΖΙ”

του Νικ. Καρανικόλα

 

Ονομάζομαι Ελένη Αχτίδα του Βασιλείου και της Κυβέλης.Ο πατέρας μου ήταν υπάλληλος στα Κλωστήρια του Λαναρά και η μητέρα μου διατηρούσε επί 27 έτη κατάστημα με είδη ραπτικής, γνωστή στην ευρύτερη περιοχή και ως «η Κυβέλη με τα κουμπιά».

Ο αδερφός μου Θεόδωρος εργάζεται στην επιχείρηση του Βαρβαρέσου. Είμαι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Νέστορα, αγρότη στο επάγγελμα, και έχουμε μια κόρη ενός έτους. Γεννήθηκα στη Νάουσα το 1977 και ήμουν μαθήτρια στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο. Στη συνέχεια, σπούδασα Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή. Από το 2001 έως το 2003 πραγματοποίησα την απαιτούμενη άσκηση στο Πρωτοδικείο Θεσ/νίκης, οπότε και ορκίστηκα Δικηγόρος. Άσκησα μάχιμη δικηγορία στη Θεσ/νίκη, την Αθήνα και το 2007 μετατέθηκα στο Πρωτοδικείο Βέροιας. Από τις αρχές του 2017 έως και σήμερα εργάζομαι στη Διοικητική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας - Μον. Νάουσας.

Συνδημότισσες και συνδημότες στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με την ψήφο μας προς τον συνδυασμό «Ε.Ν.Α. ΜΑΖΙ» του Νικόλα Καρανικόλα, μπορούμε ΟΛΟΙ μαζί να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό και υγιή Ενιαίο Δήμο, που θα μας οδηγήσει στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία!!!