Το πάλεψαν οι κορασίδες στη Σκύδρα αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη - Βίντεο

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 11:30
Το πάλεψαν οι κορασίδες στη Σκύδρα αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη -  Βίντεο

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο αγώνας στη Σκύδρα με τις κορασίδες του 'Ζαφειράκη' να μην καταφέρνουν τελικά να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Εμφανίστηκαν μουδιασμένες στα 2 πρώτα σετ και στη συνέχεια ΄ξύπνησαν΄, πήραν το 3ο σετ και τότε οι τυχεροί είδαν ένα πολύ ωραίο αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας με 2 ισάξιες ομάδες που τα έδιναν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Νικήτρια η Σκύδρα με 3-1 σετ και κρατάμε από τον αγώνα την ωραία εικόνα στο τέλος με τα κορίτσια και των 2 ομάδων να αλληλοσυγχαίρονται!

Η φετινή πορεία της ομάδας μας είναι αξιέπαινη και σε αυτό συνέβαλαν όλοι. Οι παίκτριες, η προπονήτρια Ελπινίκη Χρήστου, ο πρώην προπονητής Γιάννης Αποστόλου, οι έφοροι Αποστόλης Ρέντης και Κώστας Παπακωνσταντίνου και φυσικά οι γονείς που στέκονται δίπλα στην ομάδα και στα παιδιά τους και χωρίς την οικονομική τους στήριξη δυστυχώς στην Ελλάδα αθλητισμός δεν θα υπήρχε, διότι το κράτος είναι παντελώς απών!!! 

 

Το νέο έτος ξεκινάει το πρωτάθλημα των παγκορασίδων, όπου και εκεί θα δούμε ωραίους αγώνες από την ομάδα μας που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

 

Αναλυτικά στην αθλητική μας στήλη.