Το φροντιστήριο Φιλομάθεια εύχεται σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς: 'Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά'

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 12:04
Το φροντιστήριο Φιλομάθεια εύχεται σε όλους  τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς: 'Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά'

Το φροντιστήριο Φιλομάθεια εύχεται σε όλους

τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς: «Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!»

 

Δεσμευόμαστε να είμαστε στο πλευρό των παιδιών και των γονέων. Οι παροχές μας είναι:

Για το Λύκειο πρόγραμμα Σπουδών απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του σύγχρονου Λυκείου. Με μεθοδικότητα και στρατηγική αναλαμβάνουμε προετοιμασία για τις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις. Παρέχουμε συνεχώς δωρεάν επαναληπτικά τεστ προσομοίωσης με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί σας. Πετυχαίνουμε μαζί τους στόχους σας, καθώς οι γνώσεις μας είναι το εισιτήριο της επιτυχίας σας!

 

Για το Γυμνάσιο στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε μαθητή. Συμβάλλουμε στην προετοιμασία για όλα τα μαθήματα του Γυμνασίου. Εντοπίζουμε αδυναμίες και βοηθάμε να αντιμετωπιστεί κάθε πρόβλημα και απορία του. Προλαμβάνουμε κενά που αθροιστικά συσσωρεύονται από τις τάξεις του Γυμνασίου. Στόχος μας η έμπρακτη και συνεχής βελτίωση της σχολικής επίδοσης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στα εξεταζόμενα μαθήματα Νεοελληνική Γλώσσα, Λογοτεχνία, Μαθηματικά, Φυσική, Ιστορία, αλλά και στα Αρχαία.

 

Για το Σχολείο οι αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας ανάγκασαν τον άνθρωπο να αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στην άσκηση του επαγγέλματός του και ως αποτέλεσμα οι γονείς ίσως να μην έχουν αρκετό διαθέσιμο χρόνο για να προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη στα παιδιά τους για την καθημερινή μελέτη. Αναλαμβάνουμε να καθοδηγήσουμε και να επιβλέψουμε τα παιδιά ώστε να ολοκληρώνουν τα καθήκοντά τους δίπλα μας κι έπειτα να έχουν το κατάλληλο πρόγραμμα που τους επιτρέπει εξωσχολικές δραστηριότητες. Έτσι, θα έχετε οικογενειακή ισορροπία και θα περνάτε πιο δημιουργικό χρόνο μαζί τους.

Share |