Το έθαψαν το παλικάρι μας στην οντισιόν του GNTM. Έπρεπε να περάσει ο Δημήτρης Μπαξεβάνος - Βίντεο

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 08:35
Το έθαψαν το παλικάρι μας στην οντισιόν του GNTM. Έπρεπε να περάσει ο Δημήτρης Μπαξεβάνος - Βίντεο

Το Greece's Next Top Model μπορεί να επέστρεψε στις οθόνες μας μέσω του STAR με πολλές εκπλήξεις, καθώς φέτος για πρώτη φορά συμμετέχουν και άντρες μοντέλα, αλλά οι κριτές έκαναν μεγάλο λάθος και δεν πέρασαν τον Ναουσαίο Δημήτρη Μπαξεβάνο.

Ολα τα σχόλια ήταν θετικά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, με τη Βίκυ Καγιά να λέει, τι ωραίο παλικάρι είσαι εσύ και ξαφνικά όλες οι κριτές είπαν όχι!!!

Στο τέταρτο λοιπόν επεισόδιο έκανε την εμφάνισή του ο Ναουσαίος Δημήτρης Μπαξεβάνος 23χρονος, φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και γιος του επιχειρηματία στον τομέα των μετάλλων, εργάζεται τόσο στην οικογενειακή επιχείρηση στη Νάουσα όσο και στο κυλικείο της θείας του στη συμπρωτεύουσα ως σερβιτόρος ή ντελιβεράς.

Ο Δημήτρης μπήκε με αέρα στην audition με σκοπό να εντυπωσιάσει τους κριτές και να ασχοληθεί με το modeling. Μίλησε για τον αυτοδημιούργητο πατέρα του, τις γυναίκες που θυσιάστηκαν στο Ολοκαύτωμα της Νάουσας και άλλα πολλά. Ωστόσο οι κριτές παρότι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι, ξαφνικά είπαν όλοι «ΟΧΙ» και το πιο τρελό ότι τον συμβούλεψαν να πάει στην πολιτική, βρίσκοντας ως δυνατό του σημείο, όχι τόσο την εμφάνισή του όσο την επικοινωνία και την γλώσσα του σώματος!!

Αυτά μόνο στην ελληνική τηλεόραση γίνονται, πουθενά αλλού δυστυχώς!!

Εμείς να δηλώσουμε: Δεν πειράζει Δημήτρη, έδειξες την αξία σου και με το παραπάνω. Για εμάς πέρασες με άριστα τις εξετάσεις!!!