'Τι θα έκανε ο Χριστός;' αναρωτήθηκε και προσφέρει δουλειά στον άντρα που διέρρηξε το εστιατόριό του

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 13:26
'Τι θα έκανε ο Χριστός;' αναρωτήθηκε και προσφέρει δουλειά στον άντρα που διέρρηξε το εστιατόριό του

Carl Wallace αποφάσισε να έχει μια διαφορετική αντίδραση απέναντι στον άντρα που διέρρηξε  το εστιατόριό του στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Αντί να ζητήσει δηλαδή τη δίωξή του, του προσέφερε δουλειά, θέλοντας να ενσαρκώσει το εορταστικό πνεύμα, μιας και η αποτυχημένη διάρρηξη έλαβε χώρα κατά το Πάσχα των καθολικών.

Την Κυριακή του Πάσχα ήταν και τα γενέθλια του 45χρονου Wallace, ο οποίος θέλησε να αλλάξει τη ζωή στον άντρα που πήγε να τον ζημιώσει.

Ο δράστης έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος με ένα τούβλο, δεν πήρε όμως τίποτα, μιας και το ταμείο ήταν άδειο.

Ο Wallace δήλωσε στο Sky News ότι η πρώτη αντίδρασή του ήταν ο «θυμός και ο εκνευρισμός» και πως «ήθελα να καλέσω την αστυνομία». Όταν συνειδητοποίησε όμως ότι ήταν Πάσχα, «ακολούθησα μια άλλη προσέγγιση».

Ο Wallace είπε ότι το γεγονός ότι  κλέφτης δεν κατάφερε να αρπάξει τίποτα τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι δεν ήταν καλός στη δουλειά του. «Έπρεπε να του βρούμε μια καλύτερη δουλειά. Αρχίζεις να νιώθεις άσχημα για τον διαρρήκτη, ρισκάρει τη ζωή του, ρισκάρει να πάει φυλακή και έφυγε χωρίς να πάρει τίποτα».

Ο Wallace ανέβασε φωτογραφίες από τη διάρρηξη στο facebook πλάι στον αριθμό του κινητού του, και ζήτησε από τον κακοποιό να επικοινωνήσει μαζί του «για μια θέση εργασίας. Ούτε αστυνομία, ούτε ερωτήσεις. Θα καθίσουμε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε και να φτιάξουμε τη ζωή σου».

Το post έγινε viral και ο Wallace ελπίζει πως ο κακοποιός θα επικοινωνήσει μαζί του, μιας και εννοεί την προσφορά εργασίας…