Θετικοί στον κορωνοϊό ο Βασ. Τζουβάρας και η σύζυγος του. Απευθύνει έκκληση σε όλους να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 15:52
Θετικοί στον κορωνοϊό ο Βασ. Τζουβάρας και η σύζυγος του. Απευθύνει έκκληση σε όλους να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών
Θετικοί στον κορωνοϊό διαγνώσθηκαν ο αντιδήμαρχος τεχνικών εργων Βασ. Τζουβάρας(έχει υψηλό πυρετό) και η σύζυγός του Ελένη Δίμπαλα. 
Το γνωστοποίησε προς τιμήν του ο ίδιος με ανάρτησή του στην οποία γράφει: 
 
"Νιώθω την υποχρέωση να σας ενημερώσω ότι ήδη από χθες το απόγευμα εγώ και η σύζυγος μου βρισκόμαστε σε κατοίκων περιορισμό διότι διαγνωσθήκαμε θετικοί στον covid-19!
Της συζύγου μέχρι στιγμής οριακά θετικό με ήπια συμπτώματα κι εγώ με υψηλό πυρετό (δεν λέει να κατέβει με τίποτα), χωρίς γεύση, όσφρηση με διάρροιες κατά διαστήματα και πόνους σε όλες τις κλειδώσεις!
Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε, δεν είναι ταμπού ούτε ρατσιστικό γιαυτό και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!
Με την Υγεία δεν παίζουμε, ο ιός είναι δίπλα μας και ύπουλος, δεν ξέρουμε στον κάθε οργανισμό πως θα αντιδράσει κ την εξέλιξή του!
Σας παροτρύνω να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων και της Ιατρικης Κοινότητας για τα μέτρα προφύλαξης από τον covid-19 (μάσκες, αποστάσεις, συχνά πλύσιμο των χεριών, αποφυγή συνωστισμών κλπ)
Ήδη γίνεται υπέρ προσπάθεια να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας, όλο το Νοσηλευτικό προσωπικό, οι γιατροί και οι διοικήσεις εργάζονται σκληρά!
Πρέπει να κερδίσουμε αυτή τη μάχη, είναι στο χέρι μας!
Κλείνοντας θέλω να σας πώ ότι δεν πρέπει να μας ενοχλεί η Μάσκα!
Αλλά έχουμε την υποχρέωση να προστατεύουμε με αγάπη το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από αυτήν!"
 
Περαστικά και στους δύο.  Η ευχή όλων μαζί σας και όλα θα πάνε καλά.