Tάσος Καραμπατζός : 'ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ......ΕΣΤΙΕΣ ΜΑΣ'. (Ένα απλό παράδειγμα 'ζωής', με όρους ...'ποδοσφαίρου')

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 11:30
Tάσος Καραμπατζός : 'ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ......ΕΣΤΙΕΣ ΜΑΣ'. (Ένα απλό παράδειγμα 'ζωής', με όρους ...'ποδοσφαίρου')

Από κάθε υπεύθυνο πρόσωπο της Πολιτείας και με πρωτεργάτη (τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ) έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, άριστο επιστήμονα και κορυφαίο καθηγητή λοιμοξιολόγο τον κ. Σωτ. Τσιόδρα, βλέπω καθημερινά την τεράστια ΑΓΩΝΙΑ τους για την αποφυγή εξάπλωσης του ύπουλου και αόρατου εχθρού.

Το μήνυμά τους ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ, μέχρι να το εμπεδώσουμε. "Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε Σ Π Ι Τ Ι"

Δεν υπαρχει προς το παρόν άλλη συνταγή αποφυγής του κορονοϊου. Μέχρι να παρασκευαστεί το εμβόλιο, ολόκληρη η Διεθνής επιστήμη της Ιατρικής έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Οι εικόνες της γείτονος Ιταλίας, είναι πολύ ζοφερές. Κάθε 3 λεπτά, ένας νεκρός !!!! Θέλουμε να γίνουμε Ιταλία;

Αγαπητοί φίλοι. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Αφενός να διαφυλάξουμε την προσωπική μας υγεία, και αφετέρου να μη γίνουμε "μεταδότες" του φονικού ιού στους γύρω μας. Από τη μεριά μου, διάλεξα να στείλω ένα ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ (ποδοσφαιρικό) ΜΗΝΥΜΑ προς τους διαδικτυακούς φίλους και κυρίως στη Νεολαία μας στην οποία αρέσει και το Ποδόσφαιρο.

Υποθέσετε, οτι ο κρίσμος αγώνας μας με την Ομάδα του "Κορονοϊού" , είναι όπως ένας δύσκολος τελικός εκτός έδρας. Ο αντίπαλος είναι πολύ γερή ομάδα με άριστους παίκτες και καλό Προπονητή που εφαρμόζει ένα άγνωστο μέχρι τώρα σχέδιο στο τεραίν. Οι κερκίδες (Τα Νοσοκομεία) "γεμάτες" να φωνάζουν σε βάρος της Ομάδας μας. Κι εμείς πρέπει να πάρουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το "διπλό".

Τi μας λέει ο "προπονητής" μας (δηλ. η Πολιτεία -ΕΟΔΥ); Κλειστείτε ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ .....ΕΣΤΙΑ (όπου "εστία= το σπίτι) και όπως πολύ χαρακτηριστικά δείχνει και η φωτογραφία, σε ......χτύπημα φάουλ! του αντιπάλου!!).

ΤΕΙΧΟΣ λοιπόν όλοι μαζί. Μέσα από τη γραμμή της ΕΣΤΙΑΣ ΜΑΣ. Όπως θα λέγαμε με ποδοσφαιρικούς όρους "Βάζουμε Λεωφορείο" μπροστά στην ΕΣΤΙΑ ! Μπορεί για 90 λεπτά να μας παίζει μονότερμα. Μπορεί να κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή μας και να έχει άπειρες ...τελικές.

Αυτό που μετράει όμως, είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΝΙΚΗ. Πού θα πάει λοιπόν; Θα περάσουν τα 90 λεπτά και θα σφυρίξει τη λήξη ο... διαιτητής για να μας βρεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΠΩΣ και .....Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ στο EURO 2004 !