Τάσος Καραμπατζός:'Κιόσκι' - Το 'κύκνειο άσμα' του απερχόμενου δημάρχου

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 20:17
Τάσος Καραμπατζός:'Κιόσκι' - Το 'κύκνειο άσμα' του απερχόμενου δημάρχου

'Σε μια απέλπιδα προσπάθειά του και μάλιστα ενάμιση μήνα πριν εκπνεύσει η θητεία του, ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης - Πρόεδρος συνάμα και  της Οικονομικής Επιτροπής που διενεργεί τον διαγωνισμό- επιχειρεί να εκμισθώσει ο δημοτικό ακίνητο "Κιόσκι", για τα επόμενα 15 ΧΡΟΝΙΑ !!! Αφού λοιπόν απέτυχε παταγωδώς η πρώτη εκμίσθωση το 2016 (12ετής) για την οποία μας έλεγε διάφορα ευτράπελα και φαντασμαγορικά, το δε κτήριο κατάφερε να το απαξιώσει τελείως και έχει παραδοθεί στους "μπαχαλάκηδες", επιχειρεί ΤΩΡΑ κάτι μοναδικό στα Δημοτικά πράγματα της χώρας!

Στο "παρα ένα" λοιπόν, λίγες μέρες πριν παραδώσει το Δήμο Νάουσας στους επόμενους, πάει να δεσμεύσει για τα επόμενα ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, τις τέσσερις (4) επόμενες Δημοτικές Αρχές !!!

Αλήθεια, πόσο νόμιμο και πόσο ΗΘΙΚΟ είναι αυτό: Σκέφτηκε καθόλου τι πάει να κάνει; Τελικά ο κύριος αυτός, μάλλον δεν αντελήφθη το μήνυμα των εκλογών; Μήπως άραγε μιλούσε στο προηγούμενο πρόγραμμά του (2014 και για το οποίο είχε φηψιστεί) για εκμίσθωση; ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ. Αυτό που υποσχόταν τότε και εξαπάτησε πολιτικά το λαό, ήταν οτι θα το μετέτρεπε σε "Διεθνές Κέντρο Οίνου και Γαστρονομίας".

Στο νέο του Πρόγραμμα (2019) τέτοιο "Κέντρο" ...υποσχέθηκε να κάνει το διατηρητέο στην οδό Βενιζέλου!!! (βλ. σελ. 28 "Τουρισμός" !!). Τι άλλαξε αλήθεια;

Η κοροϊδία ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και αυτή τη φορά πιο προκλητική.Φυσικά, η όποια απόφαση θα προσβληθεί αρμοδίως. Γιατί πέρα από το ΗΘΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ θέμα, υφίσταται πρωτίστως και ΝΟΜΙΚΟ !'

Tάσος Καραμπατζός

πρώην δήμαρχος Νάουσας