ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 19:31
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Ανταπάντηση στην συνέντευξη του δημάρχου ήταν η σημερινή δεύτερη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο επικεφαλής του ΄Κοινού Τόπου΄κ. Κουτσογιάννης. 

Ο κ Κουτσογιάννης εξήγησε την αλλαγή στάσης του Δημάρχου κάνοντας λόγο για «δυνάμεις οπισθοδρόμησης» που δρουν ενάντια στη βούληση του Δημάρχου με στόχο να τον απαξιώσουν και προτάσσουν τα δικά τους συμφέροντα και όχι το καλό του Δήμου.

Δήλωσε πικραμένος από τα λεγόμενα του κ. Καρανικόλα "ότι δεν μίλησε ποτέ για σύμπραξη", κάτι που αποδεικνύεται όπως είπε από την πρόταση του δημάρχου που του απέστειλε με email δύο ημέρες μετά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Για τις 3 έμισθες θέσεις επίσης δήλωσε απογοητευμένος από τα λεγόμενα του κ. Καρανικόλα, καθώς όπως τόνισε, ο δήμαρχος του τις πρότεινε, στην κατ' ιδίαν συζήτηση και συνάντηση που είχαν. 

Εξήγησε ότι η μετά εποχή κορωνοϊού θα είναι απίστευτα δύσκολη για όλους τους έλληνες σε σημείο που θα λέμε όλοι ότι η εποχή της κρίσης ήταν κατά πολύ πιο εύκολη!

«Η δημόσια πρόσκληση του Δημάρχου με την τοποθέτηση του τρεις εβδομάδες μετά είναι η μέρα με τη νύχτα», είπε και αναρωτήθηκε τι μεσολάβησε και υπάρχει τέτοια αλλαγή στάσης από την πλευρά του Δημάρχου και «πέρασε σε μία ακατανόητη οπισθοχώρηση από την δική του πρόταση».

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα μας.