Συνεχίζει το πρωτάθλημα της Handball Premier

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 08:42
Συνεχίζει το πρωτάθλημα της Handball Premier

Συνεχίζει το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας του χάντμπολ, Handball Premier, μετά απο διακοπή δύο εβδομάδων. Η ομάδα της πόλης μας, ο Ζαφειράκης, αγωνίζεται στο Μαρούσι της Αθήνας, κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ομάδα της ΑΕΚ.

            Ο Ζαφειράκης χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών, αλλά και εν γένει χάρη στον καλό προγραμματισμό της διόικησης του τμήματος, συνεχίζει στο πρωτάθλημα έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία και για την επόμενη χρονιά.

            Την επόμενη εβδομάδα, Παρασκευή 24/3/2023, μετά το παιχνίδι αυτής της εβδομάδας στην Αθήνα, ο Ζαφειράκης υποδέχεται στη Νάουσα την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για το φετινό πρωτάθλημα.

            Πρόθεση της διοίκησης του τμήματος είναι, το επόμενο διάστημα, λόγω του ότι το πρωτάθλημα φέτος τελειώνει νωρίς για τις ομάδες που δεν συμμετέχουν στο play-offs, να οργανωθούν φιλικοί αγώνες τόσο στη Νάουσα όσο και σε άλλες πόλεις. Παράλληλα ήδη οργανώνονται δράσεις για το καλοκαίρι, προκειμένου να μην χάσει η Νάουσα και η νεολαία της την επαφή της με το άθλημα.