Συμμετοχή του Γιώργου Καισαρίδη στην Πανελλήνια συνάντηση Συνοδών Βουνού

Τρίτη 10 Μαΐου 2022 09:44
Συμμετοχή του Γιώργου Καισαρίδη στην Πανελλήνια συνάντηση Συνοδών Βουνού

Μια διήμερη συνάντηση των  Συνοδών Βουνού διοργάνωσε το Ελληνικό Σωματείο  Αρχηγών Βουνού  (ΕΣΑΒ - Hellas Mountain Leaders Association) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε  σε γνωστό ξενοδοχείο της άκρως τουριστικής Καλαμπάκας και των Μετεώρων. 

Η  συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, τέθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο, έγιναν  προτάσεις και συζητήθηκε ο ρόλος και η συμβολή του Επαγγελματία βουνού στον  εναλλακτικό Τουρισμό. Επαγγελματικά δικαιώματα,  εργασιακό περιβάλλον, γνωριμία συναδέλφων από διάφορες περιοχές,  περαιτέρω ενέργειες επιμόρφωσης και βελτίωσης κ. λ. π.   Παραβρέθηκαν επίσης σαν επίτιμοι καλεσμένοι άτομα που ανήκουν σε επιτροπές, ξενοδόχοι κλπ
  Από την πόλη μας πήρε μέρος ο Γιώργος Καισαρίδης ο οποίος κατά την διάρκεια των εργασιών του Σαββάτου μίλησε και κατέθεσε δικές του προτάσεις οι οποίες ακούστηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον.  
  Το σωματείο δυναμώνει συνέχεια με νέα μέλη, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον Παγκόσμιο χώρο, και έχει επαφές με διεθνείς οργανισμούς του χώρου των βουνών και των δραστηριοτήτων που ασκούνται σε αυτά.