ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ Κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 17:24
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ Κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ
"Θεώρησα χρέος μου να ξεκινήσω τη σημερινή εισήγησή μου στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη μου για τον χαμό ενός νέου παιδιού από τη Νάουσα της Ημαθίας, του Βαγγέλη Νοίδη, ικανότατου στελέχους της Ελληνικής Αστυνομίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έχασε τη ζωή του χθες εν ώρα καθήκοντος.
Εξέφρασα τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και γρήγορη ανάρρωση στον συνάδελφό του αστυνομικό που τραυματίστηκε.
 
Με αφορμή αυτό το θλιβερό γεγονός, αισθάνθηκα την ανάγκη να υπενθυμίσω σε όλους μας, ότι ενώ εδώ και μήνες συζητούμε και δικαίως τρόπους στήριξης όλων των πληγέντων κλάδων της απασχόλησης από τις επιπτώσεις του κορονοϊού, καλό θα είναι να στηρίξουμε περισσότερο και όσους παίζουν καθημερινά κορώνα γράμματα τη ζωή τους, ιδιαίτερα μέσα σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες.
Αδιαμαρτύρητα, έχοντας τεράστια αίσθηση του καθήκοντος της προστασίας της ζωής και της ασφάλειας του πολίτη.
 
Θεωρώ πώς οφείλουμε ως Πολιτεία, πέρα από την υλικοτεχνική θωράκιση, που ήδη γνωρίζουμε ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τρέχει με πολλούς διαγωνισμούς που έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί τα προηγούμενα χρόνια, να εξετάσουμε τη θέσπιση ειδικού επιδόματος για τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών αυτών για τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου τους."
Share |