Συγκινητική εκδήλωση του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - Βίντεο

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 11:38
Συγκινητική εκδήλωση  του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ για την Παγκόσμια  Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - Βίντεο

Τιμήθηκαν αυτοί που στηρίζουν το Κέντρο και όσοι συμβάλουν στο να συγκεντρωθούν πλαστικά καπάκια

Μέσα σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην αίθουσα 'Βέτλανς' η εκδήλωση αγάπης του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Προλόγισε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Μαλάκη και εν συνεχεία έγινε παρουσίαση του έργου που επιτελεί το Κέντρο εδώ και 16 χρόνια, απασχολώντας δημιουργικά άτομα με ειδικές ανάγκες και βοηθώντας τα να κοινωνικοποιηθούν.

Κατόπιν τιμήθηκαν οι 'Φίλοι', όπως τους χαρακτηρίστηκαν, του Κέντρου, για τη βοήθεια και τη στήριξη τους: Ο δήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, οι αντιδήμαρχοι κα Νάντια Τάκη-Τζέπου και κ. Δάγγας, η πρόεδρος του Ν.Π. κα Μαλάκη, ο Σύλλογος Γονεων ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, το Ειδικό Σχολείο Νάουσας και το ΕΕΕΕΚ Νάουσας, οι Ι.Ν. Ευαγγελίστριας, Μεταμορφώσεως, Αγ. Μηνά. Αγ. Γεωργίου, Παναγίας, Αγ. Δημητρίου Αρκοχωρίου, 7ο Δημ. Σχολείο, Αστικά Νάουσας, Γυμναστήριο “Body Control”, Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας, Τάσος Μπαμπάτσης, Δημ. Μαλαμίδης από το “Νησί της Μαργαρίτας”, Γεωργία Τζέπoυ από το “Robin Hood” Δημ. Πάζος-γραφίστας, Ηλιακά Πάρκα.

Επίσης τιμήθηκαν αυτοί που βοηθούν στο να συγκεντρωθούν καπάκια με στόχο την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων: ΚΤΕΛ Νάουσας, Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, Κολυμβητήριο, ταβέρνα “Μένης’, Γυμναστήριο “Body Control”, “Φίλοι Καρναβαλιού”, “ΣΙΝΕΡΙΑ”, Βαρβαρέσος, 1ο και 2ο Δημ. Σχολείο, Δημοτικά Σχολεία Χαρίεσσας, Μονοσπίτων, Λευκαδίων, Αγγελοχωρίου, Γιώργος Τανούσης, τομέας καθαριότητας, Αννα Kελεμουρίδου, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας. Η εκδήλωση έκλεισε με " Το τραγούδι των χρωμάτων " από τα μικρά του 7ου νηπιαγωγείου.

Συντελεστές της όλης εκδήλωσης η κα Βούλα Μπορδάνου-κοινωνιολόγος που είχε και την επιμέλεια των κειμένων, η Σάση Γιάντσιου-γυμνάστρια, ο Γιώργ. Μουρατίδης- φυσικοθεραπευτής, η Γεωργία Ανθοπούλου -τεχνικός εκπαιδευτικός, η Μάρθα Κούντη-κοινωνικός φροντιστής, εικαστικός, Αμαλία Τσιακίρι-βοηθητικό προσωπικό. Παρουσιάστρια η Αναστασία Τρύφων. Βίντεο στην ιστοσελίδα μας

Share |