Συγκινητικές στιγμές στην ευχαριστήρια εκδήλωση του τμήματος Χαντ Μπωλ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 12:23
Συγκινητικές στιγμές στην ευχαριστήρια εκδήλωση του τμήματος Χαντ Μπωλ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η ευχαριστήρια εκδήλωση προς τους χορηγούς της ομάδας Χαντ Μπωλ του “Ζαφειράκη”, στο υπέροχο Κτήμα “ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ” στο Γιαννακοχώρι.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο οινοποιείο, να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία του και φυσικά να δοκιμάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας κρασία του. Την εκδήλωσε χαιρέτησε ο Υφ. Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, με έγγραφο που απέστειλε, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Υγείας κ. Βασιλης Τζουβάρας και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας που στάθηκε αρωγός όλο το περασμένο διάστημα στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Από την ομάδα μας μίλησαν ο νέος πρόεδρος του “Ζαφειράκη” Δημήτρης Τέσσας και ο έφορος του τμήματος χάντμπωλ Θεολόγης Κασάπης οι οποίοι αναφέρθηκαν στην αγωνιστική χρονιά που πέρασε και στην παραμονή της ομάδας στην Handball Premier, καθώς και σε αυτή που έρχεται και τους νέους υψηλούς στόχους.

Εκ μέρους του Δήμου της πόλης μας, ο κ. Αντιδήμαρχος βράβευσε  τους κ. Κων. Ιωάννου και κ. Δημ. Τέσσα, τέως και νυν προέδρους του “Ζαφειράκη”, για την φετινή  επιτυχή πορεία σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος, ενώ ειδικά για το τμήμα χάντμπωλ τιμητική πλακέτα απέδωσε στον αρχηγό της ανδρικής ομάδας Γιώργο Θεοδωρόπουλο για να τιμήσει την προσπάθεια και την επιτυχία των αθλητών.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι άνθρωποι της ομάδας μας, έδωσαν μια αναμνηστική πλακέτα σε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση και βρέθηκαν στο κτήμα Kir-Yianni (επισήμους και χορηγούς).

Το τμήμα ευχαριστεί τον Fotassi Papoutsis που "έντυσε" μουσικά την εκδήλωση μας, τον Θεοδόσης Τσουκαλάς που συντόνισε το πρόγραμμα, την πάντα κοντά στην ομάδα μας Antonia Markoviti που με τη φωτογραφική της μηχανή "απαθανάτισε" τις πιο όμορφες στιγμές της, τον Βασίλη Μπόλα που επιμελήθηκε το βίντεο με τους χορηγούς μας, όσους βρέθηκαν εκεί και φυσικά τον κ. Στέλιο Μπουτάρη και το προσωπικό του κτήματος ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ για την εξυπηρέτηση, την ξενάγηση και τη φιλοξενία!