Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση από την 'Τάφρο 66'. Αποφασισμένοι οι κάτοικοι να προσφύγουν ακόμα και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 10:28
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση από την 'Τάφρο 66'. Αποφασισμένοι οι κάτοικοι να προσφύγουν ακόμα και στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν xθες  το πρωί οι κάτοικοι του Πολυπλατάνου, του Αγγελοχωρίου, του Ζερβοχωρίου, της Χαρίεσσας κ.λ.π. για την τραγική κατάσταση που βιώνουν από την μόλυνση της "Τάφρου 66" και τη δυσοδία που έχει κάνει ανυπόφορη τη ζωή τους. 

Συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα Πολυπλατάνου εκφράζοντας την αγανάκτισή τους και απαιτώντας να λυθεί εδώ και τώρα το πρόβλημα που παρατηρείται κάθε καλοκαίρι. 

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές  κ.κ. Μπαρτζώκας, Τσαβδαρίδης και κα Καρασαρλίδου, ο απερχόμενος δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο νεοεκλεγείς κ. Καρανικόλας, η απερχόμενη Περιφερειακή Σύμβουλος κα  Καρατζιούλα,   ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νεστορόπουλος,  ο Αντιδήμαρχος κ.  Δράγκας,  δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι  τοπικών κοινοτήτων και πολλοί άλλοι. 

Τονίστηκε ότι η μόλυνση είναι ιδιαίτερα αυξημένη κατά τους θερινούς μήνες και ιδιαίτερα όταν αρχίζει η επεξεργασία των συμπύρηνων ροδακίνων προσδιορίζοντας ως πηγές μόλυνσης τα απόβλητα βιομηχανιών, ενώ εντύπωση προκάλεσε ότι υπηρεσιακός παράγοντας, ενημέρωσε πως οι μετρήσεις που υπάρχουν δείχνουν ότι η μόλυνση είναι είναι κάτω από τα όρια κινδύνου!

Οι κάτοικοι πάντως δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν  στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.