Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπωλ στην Κρακοβία οι Παίδες του Ζαφειράκη!

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 09:41
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπωλ στην Κρακοβία οι Παίδες του Ζαφειράκη!

Για την Κρακοβία της Πολωνίας αναχωρούν το επόμενο διάστημα οι Παίδες του Ζαφειράκη Νάουσας, για να παρακολουθήσουν από κοντά τους τελικούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπωλ, που φέτος διοργανώνεται από κοινού η Πολωνία και η Σουηδία.

            Η εμπειρία αναμένεται να είναι αξέχαστη για τους αθλητές της πόλης μας, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις εθνικές ομάδες που ξεχωρίζουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και απαρτίζονται από διακεκριμένους αθλητές.

            Κατά το διάστημα της παραμονής της στην Κρακοβία η ομάδα του Ζαφειράκη, πιθανώς θα συμμετάσχει σε φιλικούς αγώνες με ομάδες της Πολωνίας, καθώς από την πλευρά της διοίκησης γίνονται επαφές για να οργανωθούν φιλικά παιχνίδια που θα αναβαθμίσουν κι άλλο την εμπειρία των αθλητών και αγωνιστικά.

            Την ομάδα θα συνοδεύσουν ο Ναουσαίος προπονητής κ. Χρήστος Δεληχρήστος και ο συνοδός κ. Χρήστος Μαρίνος, επιχειρηματίας που αποτελεί και χορηγός της αποστολής του Ζαφειράκη.

            Η ομάδα παίδων της πόλης μας αποτελεί φέτος μια σύμπραξη του “Ζαφειράκη” με τον γειτονικό “Αερωπό” Έδεσσας, στα πλαίσια μιας διευρυμένης συνεργασίας και ανταλλαγής αθλητών στα τμήματα ανάπτυξης. Στην ομάδα συμμετέχουν και δύο αθλητές του “Αριστοτέλη Φλώρινας” που μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές έχουν στελεχώσει την ομάδα αναδεικνύοντας την πανελλαδικά.

            Το περασμένο διάστημα η ομάδα κατέκτησε την 3η θέση στο διεθνές τουρνουά Climax που αποτελεί ίσως το κορυφαίο τουρνουά της ηλικίας τους στη χώρα.