Στην Κρακοβία της Πολωνίας οι Παίδες Xάντμπωλ του Ζαφειράκη

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 10:54
Στην Κρακοβία της Πολωνίας  οι Παίδες Xάντμπωλ του Ζαφειράκη
Στην Κρακοβία της Πολωνίας βρίσκονται οι Παίδες της ομάδας μας, για να παρακολουθήσουν από κοντά τους τελικούς αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπωλ, που φέτος διοργανώνεται από κοινού η Πολωνία και η Σουηδία.
Η εμπειρία αναμένεται να είναι αξέχαστη για τους αθλητές της πόλης μας, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις εθνικές ομάδες που ξεχωρίζουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και απαρτίζονται από διακεκριμένους αθλητές.
Κατά το διάστημα της παραμονής τους στην Κρακοβία, οι παίκτες μας πιθανώς θα συμμετάσχουν σε φιλικούς αγώνες με ομάδες της Πολωνίας, καθώς από την πλευρά της διοίκησης γίνονται επαφές για να οργανωθούν φιλικά παιχνίδια που θα αναβαθμίσουν κι άλλο την εμπειρία των αθλητών και αγωνιστικά.
Την ομάδα συνοδεύουν ο Ναουσαίος προπονητής κ. Χρήστος Δεληχρήστος και ο συνοδός κ. Χρήστος Μαρίνος, επιχειρηματίας που αποτελεί και χορηγός της αποστολής.
Η ομάδα παίδων της πόλης μας αποτελεί φέτος μια σύμπραξη του “Ζαφειράκη” με τον γειτονικό “Αερωπό” Έδεσσας, στα πλαίσια μιας διευρυμένης συνεργασίας και ανταλλαγής αθλητών στα τμήματα ανάπτυξης.
Το περασμένο διάστημα η ομάδα κατέκτησε την 3η θέση στο διεθνές τουρνουά Climax που αποτελεί ίσως το κορυφαίο τουρνουά της ηλικίας τους στη χώρα.