Στη Νάουσα σχολικοί αγώνες Γυμνασιών – Λυκείων Ημαθίας

Τρίτη 2 Απριλίου 2024 09:37
Στη Νάουσα σχολικοί αγώνες  Γυμνασιών – Λυκείων Ημαθίας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την περασμένη Τετάρτη στη Νάουσα οι αγώνες Α’ φάσης κλασικού αθλητισμού Λυκείων Ημαθίας και οι αγώνες «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» κλασικού αθλητισμού Γυμνασίων Ημαθίας σχ. Έτους 2023-24.

Ελαβαν μέρος 85 μαθητές και μαθήτριες Λυκείων και 165 μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθία οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με τις προσπάθειές τους έστειλαν το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας και της ενεργού συμμετοχής στον Αθλητισμό.

Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Νάουσας κ. Δάγγας, ο Προϊστάμενος του τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Ημαθίας κ. Δαβόρας ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Νάουσας κ. Φειδάντσης, εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής και ο ιατρός κ. Τσακελίδης Γεώργιος.

Οι επιδόσεις των μαθητών στάθηκαν ικανές για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή δώδεκα μαθητών και δέκα μαθητριών Λυκείων στην επόμενη φάση των αγώνων που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 10 Απριλίου.

Η ΟΕΣΑΔ Ημαθίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Ηρωϊκής πόλης Νάουσας για την παραχώρηση του γηπέδου και ιδιαίτερα, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Δάγγα Στυλιανό, για τη χορήγηση διπλωμάτων και μεταλλίων και τη θερμή υποστήριξη της διοργάνωσης. Θερμές ευχαριστίες της ΟΕΣΑΔ επίσης στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής και σε όλους τους παράγοντες που με τη συμβολή τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των αγώνων.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Ημαθίας το αμέσως προσεχές διάστημα.