Στη Νάουσα η λήξη Ευρωπαϊκού προγράμματος με τη συμμετοχή 5 χωρών και διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Τέτραθλον Αριστοτέλης

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 13:19
Στη Νάουσα η λήξη Ευρωπαϊκού προγράμματος με τη συμμετοχή 5 χωρών και διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Τέτραθλον Αριστοτέλης

Υπεύθυνος ο Κων. Γιαλαμάς, ένας εκ των προπονητών του Συλλόγου

  Στη Νάουσα πραγματοποιήθηκε το διήμερο 4-5 Δεκεμβρίου το τελευταίο meeting του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο Be Value Reload 622351-SPO-1-2020-1-BG-SPO-SCP με σκοπό την ανασκόπηση όλων των δραστηριοτήτων κατά την υλοποίησή του.

Το πρόγραμμα αφορά νέους ηλικίας 12-17 ετών και βοηθά μέσω του αθλητισμού να ενταχθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να μορφωθούν, να αθληθούν, να γίνουν υπεύθυνοι νέοι αναγνωρίζοντας τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους. Συμμετέχοντες χώρες σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα είναι Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Σλοβενία, Ελλάδα.

Συμμετείχαν στο πρόγραμμα, αθλητικά σωματεία, ομοσπονδίες, πανεπιστήμια χωρών, ερευνητές, γιατροί, γονείς και φυσικά αθλητές όλων των χωρών βοηθώντας να υλοποιηθεί με επιτυχία αυτό το εγχείρημα.

 Διοργανωτής αυτής της τελευταίας ημερίδας στην πόλη μας ήταν ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ που εκτός από την υψηλή αγωνιστική κατάρτιση αθλητών που διαθέτει με ορόσημο το επαγγελματικό προφίλ των προπονητών μας έχει πλέον εντάξει και ερευνητικά στο δυναμικό του μια ομάδα συνεργατών (γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, παιδαγωγούς) εντός και εκτός συνόρων που φέρουν εις πέρας ότι δοκιμασία τους παρουσιαστεί.

Υπεύθυνος της οργάνωσης της τελευταίας αυτής ημερίδας ήταν ένας εκ των προπονητών του Συλλόγου ο Γιαλαμάς Κωνσταντίνος που είχε την ευθύνη για όλες τις αποστολές και για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του συνεδρίου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα “ Βέτλανς” . Προσφωνητής ήταν ο Γιαλαμάς Κωνσταντίνος προπονητής του σωματείου μας, ενώ παρόντες  στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας ο οποίος χαιρέτησε τους εκπροσώπους των χωρών και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους στον τόπο μας και ο αντιδήμαρχος  πολιτισμού κ Τριανταφύλλου.

Ακολούθησαν λεπτομέρειες και παρουσίαση από τον υπεύθυνο του πανεπιστημίου της Βουλγαρίας Yavor Tasev όπως και ομιλίες από όλους τους εκπροσώπους.

Η διαμονή των αποστολών έγινε στο ξενοδοχείο Delaggio, ενώ το επίσημο γεύμα στην Σπονδή.

Ο Αθλητικός μας σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες των χωρών γι αυτό το τελευταίο όμορφο και εποικοδομητικό συνέδριο.