Στέφθηκε με επιτυχία το κύπελλο Ελλάδος που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Νάουσας στον Αγ. Νικόλαο

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 09:01
Στέφθηκε με επιτυχία το κύπελλο Ελλάδος  που διοργάνωσε ο ΕΟΣ Νάουσας στον Αγ. Νικόλαο

Στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου και με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό διεξήχθη

την Κυριακή το Κύπελλο Ελλάδος Π–Κ και ΠΑΜ- ΠΑΓΘερινού Διάθλου µε Τρέξιµο (όπλα Laser).

Ο ΕΟΣ Νάουσας κατάφερε με την συνεισφορά όλων των μελών του συλλόγου να πραγματοποιήσει μία άρτια διοργάνωση που για άλλη μία φορά χάρισε στους συμμετέχοντες αθλητές, στους συνοδούς προπονητές και στους παριστάμενους γονείς την ευκαιρία να απολαύσουν μία ημέρα γεμάτη αθλητισμό. Η ομάδα του ΕΟΣ Νάουσας ήταν παρούσα με τις περισσότερες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και για άλλη μία φορά η εμφάνιση των αθλητών του συλλόγου καθώς και τα αποτελέσματα τους ήταν εντυπωσιακά.  

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν.

Κυριακή 23/10/2022:

Κορασίδες 2η Βάϊκου Δάφνη, 4η  Τσιάρκα Γεωργία, 6η Παπαγιαννοπούλου Ευαγγελία

Παίδες  1ος Παρίσης Ευάγγελος

Παμπαίδες 1ος Παπαγιαννόπουλος Ειρηναίος

Παγκορασίδες  2η Ρακιτζή Άρτεμις, 4η Αλαφίνα Καλυψώ, 6η Ανθοπούλου Άλκηστις

Αξίζει να αναφέρουμε όλους τους αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα: Καρατρούπκος Ιάσων, Κολτσιάκης Διαμαντής, Ρούκαλης Περικλής, Γαλανός Αχιλλέας, Παπαγιαννόπουλος Γιάννης, Ίτσιος Ραφαήλ-Άγγελος, Πίπιλα Ανθούλα, Πίπιλα Μαρία, , Τασιούκα Θεολογία, Τόσιου Καλλιόπη, Πέκαλη Ανδρομάχη, Πέκαλη Χρυσή, Γκίλτση Κωνσταντίνα,  Τόσιος Κωνσταντίνος,  Ροδοβίτης Νικόλαος, Ρακιτζής Ιάσονας, Αρχοντάκης Δημήτριος, Σουρλάμτα Ελένη, Οικονόμου Πέτρος, Μόσχου Μαρία.

Ο ΕΟΣ ευχαριστεί το Δήμο Νάουσας ο οποίος για άλλη μια φορά στάθηκε αρωγός στην διοργάνωση καθώς και τον ΑΣ Νάουσας για την προσφορά μήλων για όλους τους αθλητές.