Σταύρος Βαλσαμίδης: Βάλαμε τάξη στο Δήμο Νάουσας και συνεχίζουμε...

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 11:41
Σταύρος Βαλσαμίδης: Βάλαμε τάξη στο Δήμο Νάουσας και συνεχίζουμε...

Σταύρος Βαλσαμίδης

Δικηγόρος

Είμαι ο Σταύρος Βαλσαμίδης, γιος της Σοφίας Λάλα και του Τάσου Βαλσαμίδη. Γεννήθηκα στη Νάουσα το 1971, όπου πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια. Μετά τις σπουδές μου στη Νομική, ασκώ μαχόμενη δικηγορία συνεργαζόμενος με τον πατέρα μου Τάσο Βαλσαμίδη στη Νάουσα. Η σύζυγός μου Τζωρτζίνα και τα παιδιά μου αντέχουν, όσο γίνεται, τις πολλές ώρες μου στο γραφείο και τους αγαπώ γι’ αυτό... και γι’ αυτό..

Δεν ξέρω εάν η ενασχόληση με τα κοινά είναι “μικρόβιο”, αλλά κάποιοι άνθρωποι νιώθουν μέσα τους την στιγμή που θέλουν να παρέμβουν στα κοινά και να “ανοίξουν” έναν νέο δρόμο. Αυτό μου συνέβη το 2014, όταν γνώρισα τον Δήμαρχό μας, Νίκο Κουτσογιάννη. Πολιτικός δεν είμαι. Δεν είναι το επάγγελμά μου, ούτε θα γίνει. Ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης μου εμπιστεύτηκε το 2017 την αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού και τον ευχαριστώ γι’ αυτό.

Θεωρώ ότι στον καθένα υπάρχει το καλό, η καλή πρόθεση και αυτό προσπαθώ να αναγνωρίσω στο πρόσωπο που έχω απέναντί μου, είτε αυτοί είναι πολιτικοί αντίπαλοι είτε όχι. Στην ενασχόλησή μου με τα κοινά, είχα την ευκαιρία να κερδίσω φίλους και από αντίπαλες πολιτικές παρατάξεις, να συνομιλήσω, να καταλάβω και να ενστερνιστώ αντίθετες απόψεις, να συνεργαστώ και να κερδίσω σαν χαρακτήρας, πράγμα για το οποίο θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό.

Η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για τον Δήμο μας. Η προίκα που αφήνει αυτή η θητεία για την επόμενη, είναι χωρίς αμφιβολία εντυπωσιακή. Οργανώσαμε, βάλαμε σε τάξη και ρίξαμε φως σε διαδικασίες. Θεσπίσαμε φεστιβάλ και εκδηλώσεις. Κατασκευάσα-με έργα. Βελτιώσαμε την καθημερινότητα με κάδους απορριμμάτων υπέργειους, υπόγει-ους, με ασφαλτοστρώσεις. Ξεκινάμε αναπλάσεις σε όλο το κέντρο του αστικού ιστού. Καινοτομήσαμε και βάλαμε μπρος για ένα αύριο του Δήμου μας με έσοδα από την καθαρή ενέργεια του νερού, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει πριν από δεκαετίες. Εξασφαλίσαμε για τον Δήμο Νάουσας έξι άδειες υδροηλεκτρικών σταθμών.

Τα έργα που έχουν δρομολογηθεί πρέπει να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν. Γι’ αυτόν το λόγο θα δώσουμε τον τίμιο αγώνα μας. Φίλες και φίλοι, δηλώνω παρών στην πορεία του Δήμου μας προς το μέλλον, θέτω τις δυνάμεις μου στην διάθεσή σας και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που ήδη μου δείχνετε για τον ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΤΟΠΟ!

T 6974 146687
E [email protected]