Σταύρος Γεωργιάδης: θα συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό '‘’Ε.Ν.Α.(Ειρηνούπολη - Νάουσα - Ανθέμια) ΜΑΖΙ’’

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 13:26
Σταύρος Γεωργιάδης: θα συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό  '‘’Ε.Ν.Α.(Ειρηνούπολη - Νάουσα - Ανθέμια) ΜΑΖΙ’’

"Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου πλησιάζουν. Η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη, διότι καλούμαστε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε μία συγκυρία, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, που βιώνουμε όλοι μας καθημερινά.

Στις εκλογές του 2010 και 2014 με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε το δικαίωμα να συμμετάσχω στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάουσας ως πρόεδρος και τοπικός σύμβουλος της Τ.Κ. Χαρίεσσας. Με όλες τις δυνάμεις μου προσπάθησα να προσφέρω στο Δήμο και στη Τοπική Κοινότητα Χαρίεσσας και στην ανάπτυξή της. Δεν δίστασα ποτέ να απαιτώ και να διεκδικώ αλλά και να συγκρουστώ ακόμη και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν επρόκειτο για το συμφέρον του Δήμου και των συμπολιτών μου. Υπηρέτησα με συνέπεια, χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς, τις αρχές και τις θέσεις που πρεσβεύω. Προσωπικά, οικογενειακά, κοινωνικά, επαγγελματικά αλλά και πολιτικά θεωρώ πως έχω πορευθεί μέχρι σήμερα με αξιοπρέπεια.

Έχοντας την ίδια επιθυμία να προσπαθήσω με τιμιότητα και ειλικρίνεια για το καλύτερο, θα συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας στη δημοτική ενότητα Ανθεμίων, με το συνδυασμό του Νίκου Καρανικόλα ‘’Ε.Ν.Α.(Ειρηνούπολη - Νάουσα - Ανθέμια) ΜΑΖΙ’’ με μόνο κίνητρο τη διάθεσή μου για προσφορά και όπλο την αποκτηθείσα εμπειρία μου από την πολυετή ενασχόληση με τα κοινά. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας, που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων και κυρίως νέων στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία. Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες και εργατικότητα.

Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μας, τα εμπόδια που θα συναντήσω, τα ιδιοτελή συμφέροντα και τις παγίδες που υπάρχουν στον δημόσιο βίο, με ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μου, όχι ως παθητικός θεατής αλλά ως πολίτης που διεκδικεί, αγωνίζεται, κερδίζει ! ! !

 


Γεωργιάδης Σταύρος Υποψήφιος

Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτικής Ενότητας Ανθεμίων