Σκύδρα: Ζητούν να αφαιρεθεί το όνομα του Αλ. Νικολαΐδη από το δημοτικό γυμναστήριο - Η απάντηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 18:29
Σκύδρα: Ζητούν να αφαιρεθεί το όνομα του Αλ. Νικολαΐδη από το δημοτικό γυμναστήριο - Η απάντηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή

Άμεση ήταν η απάντηση του ολυμπιονίκη του Τάε-κβον-ντο και υποψηφίου ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Νικολαΐδη στη δημοσιοποίηση επιστολής/αιτήματος ομάδας πολιτών, οι οποίοι καλούν σε συλλογή υπογραφών με στόχο την αφαίρεση του ονόματος του ολυμπιονίκη από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σκύδρας.

Το δημοτικό γυμναστήριο έλαβε πρόσφατα το όνομα του Αλέξανδρου Νικολαΐδη προς τιμήν των μεγάλων αθλητικών του επιτυχιών, καθώς κατάγεται από την περιοχή και συγκεκριμένα από το Μαυροβούνι.

 

Μέσω ανάρτησης στο facebook ο Αλ. Νικολαΐδης, απαντά:

«Το ΔΑΚ Σκύδρας αποφασίστηκε να ονομαστεί "Αλέξανδρος Νικολαΐδης" σαν αναγνώριση στις επιτυχίες μου να φέρνω Ολυμπιακά μετάλλια για την Ελλάδα τιμώντας το εθνόσημο. Για τους λίγους "δημοκράτες" που με εκβιάζουν να αποσυρθώ από την πολιτική και τις Ευρωεκλογές γιατί δεν έχω όπως λένε ως αθλητής το δικαίωμα να ασχοληθώ με την πολιτική, έχω να πω τα εξής: Να συνεχίσουν να κάνουν αυτά που πιστεύουν, να μαζέψουν υπογραφές για να αποσυρθεί το όνομα μου από το γήπεδο. Κι εγώ όμως με τη σειρά μου θα συνεχίσω τιμώντας τον εαυτό μου και την πατρίδα μου, μιλώντας δημόσια με καθαρό λόγο δηλώνοντας υπεύθυνα αυτά που πρεσβεύω. Αν έχουν το θάρρος, ας μιλήσουν κι αυτοί επώνυμα, ενημερώνοντας μας ποιους εκπροσωπούν, ποιο κομμάτι της κοινωνίας αντιπροσωπεύουν και σε ποια μεριά της ζυγαριάς της δημοκρατίας ανήκουν».