ΣΕΒΑΣΜΟ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 17:58
ΣΕΒΑΣΜΟ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε.

Του Κώστα Στ. Πατσιά 

Από μικρό παιδί εμαθα να σέβομαι τους εργαζόμενους, και τα δικαιώματά τους. Πολλές φορές συμμετείχα σε διαμαρτυρίες τους, ώστε να ακουστεί η φωνή τους στην πολιτεία.

 Ο ιδρυτής Γόλης Βαρβαρέσος πρόσφερε εργασία στούς παπούδες και γιαγιάδες μας, στα δύσκολα χρόνια. Ετσι μεγάλωσαν οι πατεράδες μας και οι μάνες μας. Αργότερα και αυτοί εργάστηκαν στην ιδια επιχείρηση, μεγαλώνοντας εμας.

Αργότερα  πολλοι νέοι, είχαν όνειρο να προσληφθούν στην επιχείρηση και να λύσουν το πρόβλημά τους. Αυτή η επιχειρηση προσέφερε δουλειές σέ πολλούς επαγγελματίες της αγοράς της πόλης μας. Επίσης βοήθησε πολλούς συμπολίτες, οι οποίοι είχαν οικονομική ανάγκη για λόγους υγείας κλπ.

Εδω και πολλά χρόνια στήριξε οικονομικά πολλούς συλλόγους και σωματεία. Τον καιρό της ανοδικής πορείας της, εκανε επενδύσεις και προσέλαβε συμπολίτες και δεν τα ξόδευε σε  διασκέδαση, όπως κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες. Ηταν και ειναι απλοί ανθρωποι, κοινωνικοί και συνομιλούν με τον κάθε πολίτη περπατώντας στην αγορά.

Μέσα απο την απλότητά τους, φαίνεται η ανωτερότητά τους. Αγαπητοί συμπολίτες, νομίζω οτι ήρθε η ώρα να δείξουμε σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, από την λαίλαπα της κρίσης, πριν είναι αργά, όπως συνέβη και με άλλα εργοστάσια.