Σε Τοπικές Κοινότητες ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 09:28
Σε Τοπικές Κοινότητες  ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας

Συζήτησε τα προβλήματά τους και υποσχέθηκε την όσο το δυνατόν πιο γρήγορα επίλυσή τους

Τα θέματα καθημερινότητας των δημοτών των Τοπικών Κοινοτήτων Χαρίεσσας, Λευκαδίων, Μαρίνας - Πολλών Νερών και Ροδοχωρίου βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων που είχε ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Τζουβάρας και Γιώργος Τριανταφύλλου,  με τους προέδρους και πολίτες, στο πλαίσιο  της «Ώρας του Δημάρχου».

Συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη, ο κ. Καρανικόλας και οι Αντιδήμαρχοι  επισκέφθηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Χαρίεσσας, Λευκαδίων και Μαρίνας - Πολλών Νερών, όπου παρουσία των προέδρων Δ. Σιδηρόπουλου (Χαρίεσσα), Ν. Δημητρούση (Λευκάδια) και Σ. Βίλτσα (Μαρίνα – Πολλά Νερά) συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα καθαριότητας, οδοποιίας, ύδρευσης, σχεδιασμού δράσεων κ.ά., ενώ παράλληλα κατατέθηκαν προτάσεις από τους προέδρους και τους δημότες.

Αντίστοιχα, την περασμένη Πέμπτη (3 Οκτωβρίου), ο κ. Καρανικόλας επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Ροδοχωρίου, όπου παρουσία του προέδρου Ρ. Πουλτίδη συζητήθηκαν ζητήματα υποδομών και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών.  

Share |