ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ(35) Η ΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 'ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ 2023' ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 17:10
ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ(35) Η ΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 'ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ 2023' ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Η Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ» συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου με τα τμήματα προαγωνιστικών και μίνι στη διεθνή διοργάνωση «ΦΙΛΙΠΠΕΙΑ 2023» που διεξήχθη στη Καβάλα από τον ΝΟΘΑΚ. Μια εξαιρετική διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές από 19 ομάδες σε ένα κατάμεστο από αθλητές και γονείς κολυμβητήριο.

Οι 31 κολυμβητές-τριες του συλλόγου κατέκτησαν 35 μετάλλια εκ των οποίων: 13 χρυσά, 11 ασημένια και 11 χάλκινα μετάλλια, σημείωσαν 80 Ατομικά ρεκόρ και έφεραν το σύλλογο στη 2η θέση των μεταλλίων και σε χρυσά αλλά και στο σύνολο αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη συνεπή προετοιμασία τους, αφού χρειάστηκε να μετακινούνται καθημερινά στο κολυμβητήριο της Έδεσσας μετά το κλείσιμο του κολυμβητηρίου της Νάουσας λόγω εργασιών. Ένα εμπόδιο που ξεπεράστηκε με αφοσίωση και προσπάθεια από όλους τους αθλητές. Επίσης, οι αθλήτριες Δήγκα Αρετή και Πέιου Κορίνα κατέκτησαν το κύπελλο για τις 3 νίκες τους σε ισάριθμα αγωνίσματα, ενώ η Δήγκα Αρετή και ο Δήγκας Δημήτρης κατάφεραν και έκαναν 2 ρεκόρ αγώνων στο αγώνισμα 100 μ. ελεύθερο.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές του τμήματος Λαζαρίδης Βασίλειος και Αλεξόπουλος Γιώργος οι οποίοι δήλωσαν: Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις των παιδιών αλλά κυριώς ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα με τη θέληση που έδειξαν αθλητές και γονείς να μετακινηθούν καθημερινά σχεδόν 2 ώρες πήγαινε έλα για να μη χαθεί καμία προπόνηση πριν τον αγώνα. Αυτή η συμπεριφορά μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι:

Δήγκα 3 χρυσά, Πέιου 3 χρυσά, Σεριάδου 2 χρυσά- 1 ασημένιο, Σταυρίδης 1 χρυσό- 2 ασημένια, Κελεσίδου 1 χρυσό- 2 ασημένια, Γιτόπουλος 1 χρυσό- 2 χάλκινα, Δήγκας 1 χρυσό- 1 χάλκινο, Δάγγας Γ. 1 χρυσό -1 χάλκινο, Καραγιαννίδου Σ. 2 ασημένια- 1 χάλκινο, Πελτέκη 1 ασημένιο- 1 χάλκινο, Μπασιούρης 1 ασημένιο, Σταμάτη 1 ασημένιο, Παπαθεοχαρίδου 1 ασημένιο, Γεωργιάδου 1 χάλκινο, Δάγγας Α. 1 χάλκινο, Σιαπανίδου 1 χάλκινο Γκελίρης 1 χάλκινο, Μπαρμπαρούσης 1 χάλκινο.

Ενώ ατομικά ρεκόρ έκαναν και οι:

Ράλλη, Καρβουνίδης, Σεριάδης, Βυζιώτης, Γεροντίδης, Ηλιάδης, Κελεσίδης, Μπάτσαλας, Αδαμίδου Ο., Αδαμίδου Σ., Ζγούρος, Καραγιαννίδου Μ., Πελτέκης,