Πρώτη θέση για τις Παγκορασίδες Β του Ζαφειράκη σε Πανελλήνιο Τουρνουα!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 09:19
Πρώτη θέση για τις Παγκορασίδες Β  του Ζαφειράκη σε Πανελλήνιο Τουρνουα!

6 η θέση για τις Παγκορασίδες Α

Την πρώτη θέση του πανελληνίου τουρνουά «αγώνες φιλίας» που διεξήχθη στη Βέροια κατέκτησαν οι αθλήτριες του τμήματος Παγκορασίδων Β’ του Ζαφειράκη Νάουσας.

Το τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας, συγκέντρωσε πάνω από 25 ομάδας και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Στον τελικό της ηλικίας Κ11 (Παγκορασίδων Β) η ομάδα της πόλης μας επικράτησε με ένα γκολ διαφορά 15-16 επί του Φιλίππου Βέροιας και κέρδισε επάξια την πρώτη θέση του πανελλήνιου open τουρνουά, καθώς ήταν και αυτή που είχε κλέψει τις εντυπώσεις από το ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Στους αντίστοιχους «αγώνες φιλίας» των Παγκορασίδων Α η ομάδα μας έλαβε την 6 θέση. Η προσπάθεια των αθλητριών μας καταχειροκροτηθηκε από το παρευρισκόμενο κοινό που βρέθηκε στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο της Βέροιας και παρά τις νίκες ή τις ήττες της η ομάδα μας αγωνίστηκε κερδίζοντας εμπειρία και τα θετικά σχόλια του κοινού.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία δίκαια καμαρώνουν οι προπονητές τους Πέτρος Ρότζιος και Βασίλης Μπολας, τόσο για τα αποτελέσματα, όσο και για την εξαιρετική παρουσία τους στο γήπεδο.