ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 10:55
ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες , αγαπητοί μας γονείς. Από την αρχή αυτής της πανδημίας που πλήττει τη χώρα μας στο Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας έχουμε δηλώσει ότι με ψυχραιμία και υπευθυνότητα θα εφαρμόσουμε πιστά κάθε μέτρο προφύλαξης της δημόσιας υγείας που προτείνουν ή αποφασίζουν οι ειδικοί επιστήμονες και η πολιτεία.

Έτσι οι παιδικοί σταθμοί έκλεισαν και όλες οι άλλες δραστηριότητες που θα μπορούσαν να ασχοληθούν τα παιδιά έχουν ανασταλεί αναγκάζοντας πολλές φορές τους γονείς να έρχονται αντιμέτωποι με δυσκολίες που αφορούν την απασχόληση  των παιδιών.

Όλο το προσωπικό των σταθμών μας και ιδιαίτερα οι παιδαγωγοί διακατέχονται από αγάπη, ενδιαφέρον και στοργή για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών μας , στα οποία θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε εφόδια, δεξιότητες και γνώσεις. Γνωρίζοντας λοιπόν πόσο σημαντική είναι η δημιουργική απασχόληση για την υγιή και χαρούμενη γεμάτη αγάπη ανάπτυξη των παιδιών και θέλοντας να παρέχουμε στήριξη και βοήθεια στους γονείς αυτές τις δύσκολες μέρες, δημιουργήσαμε μια νέα σελίδα στο facebook με τίτλο « ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ». Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και υπομονή. Μαζί θα βγούμε νικητές!

Φίλες και φίλοι η σελίδα μας απευθύνεται στις οικογένειες των εγγεγραμμένων παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας  αλλά και σε όλες τις οικογένειες και τα παιδιά της πόλης μας και έχει σκοπό να δώσει ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών αλλά και ενημέρωση για κάθε εξέλιξη που αφορά στο χώρο του Κ.Κ.Π.& Α. Δήμου Νάουσαςμπείτε. Επισκεφθείτε την και θα βρείτε πολλά και όμορφα πράγματα για να είναι ευχάριστος  ο χρόνος που περνούν τα παιδιά μαζί σας στο σπίτι. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση και υπομονή. Μαζί θα βγούμε νικητές!

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ