Πολύ ενδιαφέρουσα η εκδήλωση της 'Αράπιτσας΄ για τις εξαρτήσεις στη σύγχρονη καθημερινότητα - Βίντεο

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 11:39
Πολύ ενδιαφέρουσα η εκδήλωση της 'Αράπιτσας΄ για τις εξαρτήσεις στη σύγχρονη καθημερινότητα - Βίντεο

Την διοργάνωσε σε συνεργασία με το ΝΠ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου και την 'ΠΡΟΣΒΑΣΗ'

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού η «Αράπιτσα» σε συνεργασία με το ΝΠ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου και την «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» (Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας) διοργανώσαν χθες το απόγευμα στην ΄βέτλανς΄ εκδήλωση-ομιλία με το επίκαιρο και πολύ ενδιαφέρον θέμα “Οι εξαρτήσεις στη σύγχρονη καθημερινότητα: Πρόληψη και Αντιμετώπιση”, που απευθύνονταν σε εφήβους και γονείς.

Ομιλήτρια η κα. Χριστίνα Τσολάκη εκπαιδευτικός ΦΠΨ, Msc, επιστημονικά υπεύθυνη της «ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ», η οποία με μεστό λόγο και κατανοητό τρόπο, παρουσίασε τις διάφορες εξαρτήσεις με τις οποίες βρίσκονται οι νέοι αντιμέτωποι και το πως πρέπει οι γονείς κυρίως να προστατεύσουν τα παιδιά τους και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα εφόσον αυτό χτυπήσει την πόρτα τους.

Χαιρετισμό απηύθυναν η πρόεδρος της Αράπιτσας κα Δραγουμάνου και η πρόεδρος του ΝΠ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου κα Αραμπατζή. Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση η αντιδήμαρχος κα. Μπαλτατζίδου,  ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νάουσας κ. Χατζηστυλλής, η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Δήμου κα Θεοδωροπούλου κ.α.

Αναλυτικά για την εκδήλωση και την ενδιαφέρουσα ομιλία της κας Τσολάκη στην εφημερίδα μας.