ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 17:24
ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ

ROYAL GROWN
ΕΛΑΜΨΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΟΪΔΟΥ.
Αγωνιζόμενη χωρίς άγχος, μετά την μεγάλη της επιτυχία στους πανελλήνιους αγώνες νεανίδων, η αθλήτρια της Κικής Χωματά, πήρε χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα με στεφάνι, ασημένιο στη μπάλα & στις κορίνες, και χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο Ατομικό. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή αγωνιστική χρονιά και περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη, για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.
ΑΠΟΥΣΑ Η ΕΛΕΝΗ ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ.
Δεν μπόρεσε να αγωνιστεί για μια ακόμη φορά φέτος, λόγω τραυματισμού, η ικανότατη και πρωτοκλασάτη νεάνιδα αθλήτρια της Βασιλικής Δίντση. Πρόλαβε να κάνει μόνο έναν αγώνα, τον περιφερειακό Β. Ελλάδας, που τα πήγε θαυμάσια. Ευχόμαστε να μπορέσει να δείξει τις ικανότητές της, την επόμενη χρονιά, στην κατηγορία πλέον των γυναικών. Αξιόλογη εμφάνιση και από την νεάνιδα αθλήτρια (2ης χρονιάς) ΑΝΤΩΝΙΑ ΙΝΤΟΥ. Ήταν 5ηστη μπάλα, 7η στις κορίνες & 7η στην κορδέλα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ.
Αρχίζει να βρίσκει τον καλό της εαυτό (προ covid) η κορασίδα 2ης χρονιάς, αθλήτρια τηςΚικής Χωματά , ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΙΟΥ. Αγωνιζόμενη στην καλή (Α ́) κατηγορία, πήρε χάλκινο μετάλλιο στη μπάλα και Πέμπτη θέση στις κορίνες.
Πολύ καλή εμφάνιση και από τη άλλη αθλήτρια ( κορασίδα 1
ης χρονιάς), της Κικής Χωματά,ΑΡΙΑΔΝΗ ΜΠΛΟΓΚΟΥΡΑ. Πήρε χρυσό μετάλλιο στο σχοινάκι και 5η θέση στη μπάλα. Πολλοί, στον ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ, πιστεύουν στα προσόντα και τις δυνατότητες της κορασίδας 2ης χρονιάς, αθλήτριας της Βασιλικής Δίντση, ΓΕΩΓΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ. Η μικρή , όμως, χρονικά, ενασχόληση με το άθλημα δεν της πρόσφερε ακόμη μεγάλες επιτυχίες. Το μέλλον σίγουρα της ανήκει.
Aξιαίπενη και η προσπάθεια της ΘΕΝΙΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ.
Πέρσι ήταν στα μαζικά τμήματα, του τμήματος της Ειρηνούπολης του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ και φέτος ο σύλλογος την επιστράτευσε να αγωνιστεί σε επίσημους αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής. Πολύ μικρότερη, χρονικά, και η δικής της ενασχόληση με το άθλημα. Παρ’ όλα αυτά, πραγματοποιώντας αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, κατόρθωσε να πάρει την τέταρτη θέση στο πρόγραμμα με τη μπάλα.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΜΠΟΦΤΣΗ & Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΦΤΣΗ.Πολλά περιμένει από τις μικρές παγκορασίδες αθλήτριές της, η προπονήτριά τους, ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ, η συνεργάτιδά της , ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΝΤΣΗ, αλλά και όλοι στον ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ. Αθλήτριες με πολλά προσόντα, σωστή προετοιμασία στις μικρές ηλικίες, που έρχονται, από τα χωριά της Νάουσας. Η Ιωάννα Τσιφτσή πήρε το χρυσό μετάλλιο στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και το χάλκινο στο στεφάνι. Η Μαρίνα Μπόφτση, το ασημένιο μετάλλιο στο στεφάνι και στην τέταρτη θέση στο χωρίς όργανο, φυσικά, αγωνιζόμενες στην καλή (Α’) κατηγορία.
Το μέλλον σίγουρα είναι δικό τους.
Όλες οι αθλήτριες του
ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ θα μπορούν να δουν και να θαυμάσουν, όσοι παρευρεθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Φιλίππειο Γυμναστήριο, στην ετήσια επίδειξη του συλλόγου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!
Τέλος ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επίσημους αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής κορασίδων & παγκορασίδων, που ακολουθούν.