Πολιτική συγκέντρωση της πρωτοβουλίας 'Άλμα για το Δήμο Νάουσας' στην κατάμεστη αίθουσα 'ΕΡΙΑ΄ Βίντεο

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 11:20
Πολιτική συγκέντρωση της πρωτοβουλίας 'Άλμα για το Δήμο Νάουσας' στην κατάμεστη αίθουσα 'ΕΡΙΑ΄ Βίντεο

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα 'ΕΡΙΑ' πραγματοποιήθηκε χθες(Τετάρτη) το απόγευμα η πολιτική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας 'Άλμα για το Δήμο μας' με επικεφαλής τον δικηγόρο κ. Μαρκοβίτη.

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση, χωρίς μονόλογο, αλλά  με συμμετοχική παρουσία, καθώς μίλησαν και άτομα που ή μένουν εκτός Νάουσας ή ξαναεπέστρεψαν  για να ζήσουν και δουλέψουν εδώ, στη γενέτειρά τους, αλλά και συνδημότες μας που εξέφρασαν τις σκέψεις τους  για να κάνει ο Δήμος μας  ένα Άλμα μπροστά. 

Ο επικεφαλής Γρηγόρης Μαρκοβίτης τόνισε ότι το 'Άλμα' δημιουργήθηκε διότι ο τόπος μας συνεχώς μαραζώνει και οι νέοι φεύγουν, γι αυτό και η πρωτοβουλία αυτή, έχει στόχο να βάλει το τρένο στις ράγες, ώστε ο τόπος μας να γίνει αυτός που αξίζει να ζούμε και να δουλεύουμε σε αυτόν. Όπως είπε πρόκειται για μια  πρωτοβουλία που πηγάζει από ανιδιοτέλεια και μοναδική εξάρτηση την αγάπη και την πρόθεση για βελτίωση της κατάστασης.

Ο Γρ. Μαρκοβίτης απηύθυνε κάλεσμα προς όλους και όλες ανεξάρτητα από κομμματικές πεποιθήσεις να συστρατευτούν σε μια συμμετοχική πρωτοβουλία και να συνδιαμορφώσουν το πρόγραμμα και το όραμα για τα επόμενα χρόνια. 

Αναλυτικά στη ΄Φωνή'