'Πλούσιο' πρόγραμμα εκδηλώσεων τον Ιούλιο από τον 'ΑΡΚΤΟ'

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 12:32
'Πλούσιο' πρόγραμμα εκδηλώσεων τον Ιούλιο από τον 'ΑΡΚΤΟ'

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων τον Ιούλιο στο Αρκοχώρι από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Όμιλο Αρκοχωρίου «ΑΡΚΤΟΣ», προς τιμήν του Πρ. Ηλία.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σταπλαίσιατουτοπικούπρογράμματος CLLD/LEADER τουυπομέτρου19.2 (ΠράξεωνΔημόσιουχαρακτήρα) και περιλαμβάνουν:

  • Παρασκευή 19 Ιουλίου το μεγάλο πανηγύρι στην κεντρική πλατεία με την συμμετοχή συγκροτημάτων από Ελασσόνα, Δάσκιο και Νάουσα. Θα παρουσιάσουν χορούς από τον τόπο τους και θα ακολουθήσει γλέντι με τη συμμετοχή όλου του κόσμου. Ώρα έναρξης 9,30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
  • Το Σάββατο 20 Ιουλίου, στις 9 μ.μ. ανήμερα του Πρ. Ηλία μπροστά από το παλιό σχολείο, μαθητές του Λαππείου 1ουΓυμνασίου Νάουσας θα παρουσιάσουν την βραβευμένη εργασία τους με τίτλο «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΡΚΟΥΔΟΧΩΡΙ». Είσοδος Ελεύθερη.
  • Μία βδομάδα μετά, την Κυριακή 28 Ιουλίου μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού θα λάβει χώρα στο Αρκοχώρι αφού θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ορεινό τρέξιμο με την ονομασία ¨ΑΡΚΤΟΣ TRAIL¨ με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία του Αρκοχωρίου. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού, θα διασχίσουν δασικούς δρόμους και μονοπάτια, στο μεγαλύτερο μέρος τους δασοσκεπή, και θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από το εξωκκλήσι του Πρ. Ηλία και το εγκαταλελειμμένο χωριό Μαρούσια που δεσπόζει το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου χτισμένο από το 1800. Θα υπάρξουν 3 διαδρομές 22 Κm, 11 Km και 1000 μέτρων παιδικός. Οι αγώνες ξεκινάνε στις 8:30 π.μ. και η εγγραφή είναι δωρεάν. Το Σάββατο θα ακολουθήσει Πάστα Πάρτυ με τους αθλούμενους να «γεμίζουν ενέργεια» Επίσης θα μιλήσει διακεκριμένη διατροφολόγος με θέμα “Οι επιπλοκές της διατροφής στον αθλητισμό και συστάσεις για υψηλή αθλητική απόδοση”

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του συλλόγου στο facebook: Πολιτιστικός Όμιλος Αρκοχωρίου